Hvor er kablene når man trenger dem??

3

Ikke her i alle fall!! Når jeg trenger dem!!

Et eller annet sted i denne leiligheten vet jeg at det finnes minst TRE headset til iPhone. Men hvor?? Ja, det er det store spørsmålet!!

Nå synes jeg at jeg har lett «overalt», og det er ikke så enkelt skal jeg si deg, når man skjelver bare man prøver å reise seg opp!

Borte er de. Har Mannen fylt lommene med headset før han gikk ut?? Er alle kablene blitt med i en hemmelig forening med en stor visjon om å drive meg fra vettet? Vel, da har de i så fall lyktes ganske bra!

Om jeg finner et headset snart skal jeg seriøst lime det fast i telefonen med lynlim!!

Uansett er jeg nå for utslitt til å snakke i telefonen etter Den Store Leterunden!

Fanden ta alle kabler! (Og armer som ikke virker.)

Share.

About Author

3 kommentarer

  1. ergelig! jeg finner alltid slikt der jeg har sett minst fem ganger før. det ligger alltid under-under-UNDER ett eller annet som jeg ikke flyttet nok på eller noe sånt rart, evt ble flyttet/løftet så mye at jeg ikke så at jeg hadde det i hendene i noen sekund.

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.