About Author

7 kommentarer

 1. Herlig! Jeg er altså ikke neglelakk-dame, men det skorter ikke på forsøkene. Men det er ikke noe gøy å legge lakk på brede, korte negleflater. Nå som jeg har små barn og hjemmeværende husmor, så vasker jeg jo noe hele tiden – hehe – og da er det helt uaktuelt… Neglelakk på tærne derimot, det må jeg ha! Men det overlater jeg til pedikyrdamen, for da blir det fotmassasje på kjøpet 😀

 2. @Karianne
  Et sted må man jo begynne! 😀 Det er jo utrolig gøy å sitte og sortere og finne ut hvor de forskjellige kommer fra med kolleksjoner etc. Og så må jeg også skaffe meg et mer egnet oppbevaringssted, det begynner å bli en del lakker.

  Ønsker meg også en «utstillingshylle» for de som er yndlingslakkene _akkurat nå_ 😀 Men Mannen synes det blir litt _vel_ mye!!

  @Ane Kristine
  Oooh, neglehjul!! Ja, jeg vil ha det også!! De små fargeklættene jeg limer inn i dokumentet mitt her blir jo bare en liten teaser, og ikke nok til å virkelig se fargen. Neglehjul – høstens prosjekt tenker jeg!

 3. Hahaha! Dette synes jeg var helt HERLIG, og helt på sin plass, selvsagt 😀 Jeg går og grubler over katalogisering av duftene mine, jeg. Det er også en utfordring.

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.