Minnestrøm ~ 1994:2

8

De andre postene i Minnestrøm-serien finner du her. Dagens tall er fra Bodil.

1994:2

Jeg jukser muligens litt hvis jeg sier at dette skjedde akkurat i februar 1994, men etter en diskusjon med min medsammensvorne Bodil har jeg i alle fall kommet til at dette minnet kommer fra en eller annen gang på vårparten i det samme året.

Og siden Bodil er tøff nok til å legge ut sitt minne, kan jeg ikke være dårligere!

For vi er ferske førsteklassinger på videregående, akkurat så veslevoksne og halvgærne som det helt sikkert skal være, og vi har pysj-party hjemme hos en klassevenninne og det er som hun sier, forrykt lenge siden.

Det hele går da vel relativt rolig for seg, kan du tro, og det mest pikante jeg husker fra denne festen er at jeg ble så usigelig betatt i en av mine klassevenners kamerat på besøk fra Oslo. Jeg husker det lange, myke håret hans, en skikkelig rocker-type selvfølgelig. En som spilte gitar og hadde intense øyne. Kysse kunne han også!! Hjelpe meg… Haha 😀 Så fjernt det virker nå, så banalt!

Jeg husker oss som en fin gjeng, som glade folk med god stemning. De fleste av dem har jeg mistet på veien, og noen av dem, som Bodil, har jeg funnet igjen via nettet og setter stor pris på å ha kontakt med. Så liten og så fin kan verden være.

Bodil og meg på pysjparty – 1994

Share.

About Author

8 kommentarer

  1. Pingback: Tweets that mention ~SerendipityCat~ » Minnestrøm ~ 1994:2 -- Topsy.com

  2. jeg husker den :p men jeg var jo også en av de få som ikke drakk 😉 tror det var på et tidspunkt hvor folk var ganske borte og jeg vurderte om det var på tide å stikke heimat. når jeg tenker meg om… hva det ikke noen som spydde inne i den omtalte badstua? eller var det utenfor…? *prøve å huske*

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.