Oppmuntrings-øyenskygge! (Chanel Enigma)

3

Etter at jeg hadde blitt grundig desorientert i går, klarte jeg å forville meg ut på Karl Johan til sist. Det var kanskje ikke noe sjakktrekk, i og med at det var tjåka fullt med folk på Bokfestival (ååh som jeg gjerne skulle ha fått med meg masse arrangementer på den!), men jeg hadde tross alt et mål: Klokkebutikken på Paleet selger refills til min kjære Mont Blanc-penn, og det skal skrives takkekort fra bryllup.

Refill fikk jeg, men så er det nesten umulig å gå gjennom Paleet uten å havne en liten svipptur innom House of Beauty. Nå er jeg skremmende sent ute i forhold til høstnyhetene, som allerede har vært i butikkene en stund. Det ble en hyggelig prat om negler og makeup med en veldig trivelig mann, og jeg endte opp med Chanels Enigma-øyenskygger, fra høstkolleksjonen «Les Contrastes».

Skimrende rosa, khaki, grått og dyp plomme, en perfekt palett til mine farger, og ikke minst matcher den selvfølgelig min Chanel Paradoxal 509!

Foto: Privat

Som en ekstra bonus-lykke fikk jeg med meg testeren på Diors nye lebestift «Spectacular Mauve» #694, fra deres høstkolleksjon «Dior Smoky» (Samme som på bildet under).

Foto: Fra Dior

Kundeservicen på House of Beauty er alltid utrolig god og folkene som jobber der kjempehyggelige, så det er nok en grunn til at jeg blir «trukket mot» stedet! 🙂 Og så synes jeg det er veldig artig å få komplimenter for neglene mine og havne ut i en diskusjon om høstfarger fra OPI versus Chanel… hehe… neglelakknerd!

Så nå mangler jeg bare en tur på kles-shopping for å skaffe meg noen snasne høstklær! 😀 (Jeg var faktisk på dørstokken til Zara i går, men synet av horden av mennesker der inne og musikken som strømmet ut fikk meg bare til å grøsse og tenke «definitivt en annen dag!»).

Håper dere har en fin søndag!!

Share.

About Author

3 kommentarer

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.