Dior Evening Gold – Holiday 2010 ~ Oh la la!!

7

Damer, det er på høy tid å begynne planleggingen av antrekk, makeup og ikke minst negler til den store høytiden! 🙂

Dior skuffer som vanlig ikke, og kommer med en sofistikert og nydelig kolleksjon: Dior Evening Gold

Hvem kan vel ikke drømme om å få denne looken til julebordet?


Dior Minaudière

Dior Minaudière er en liten clutch med makeup inni. Veldig vakker! Inspirert fra elegansen i Belle Epoque (tenk 1920-tallet – fjær, pels, champagne, orkidéer og haute couture).

Den lille esken har Diors velkjente hundetannmønster, som Christian Dior begynte å bruke i 1938.

Tre skygger for øynene, og to ultra-glam leppefarger skjuler seg under lokket.

Denne kommer i to utgaver:

001 Grey Golds
002 Pink Golds

“Of unquestionable taste and bursting like champagne bubbles, the new Christmas shades honor absolute luxury and ultimate sophistication. Gold becomes light, black glitters, and everything is illuminated. ”
Tyen, Creative Director for Dior Makeup


5 Couleurs Gold Edition Eyeshadow

«5-palettene» som jeg kaller dem er blitt et rent «samlerobjekt» for meg. De er så vakre alle sammen at jeg helst vil ha én av hver. Av naturlige årsaker slik som plass og økonomi lar ikke det seg gjøre, men se på denne da!

Five Golds

Iridescent ~  Endless Shine

Men nå – neglelakkene!!

De som følger denne bloggen vet at det jeg kanskje er mest spent på er neglelakkene. Og her har jeg valgt å spare det absolutt beste til slutt!!

Czarina Gold (den mørkeste, nr. 916) er en mystisk sort farge forskjønnet med gull, med masse glans og intensitet. Perfekt for den mest glamorøse kjole, dette er en farge for de ekstragavante nettene!

Timeless Gold (nr. 226) har de mest luksuriøse platinumtoner, med en glødende lamé-finish. Den ideelle harmoni for de mest alveaktige kjoler.

Vi bare ta en nærmere titt på Czarina:

Er den ikke bare helt skjønn? Jeg er allerede i gang med å mentalt planlegge et antrekk i sort og gull her, for denne jeg ha!

Se flotte swatches av disse neglelakkene hos Vampy Varnish

For en full liste over hele kolleksjonen, sjekk Temptalia

Var ikke dette bare en helt utrolig lekker festkolleksjon? Noen favoritter?

Les mer hos: Dior

Share.

About Author

7 kommentarer

 1. Lilljekonvall on

  deilig,deilig,deilig!!! Spesielt de to små,aldeles lekre Cloutshene- ahhh, må ha den,bare må ha Grey Golds <3 Takk for tipset 😉

  ha en lekker helg 🙂
  stooor lem fra
  Lilljekonvall

  • Lilljekonvall on

   *OMG, jeg bare må presisere at det var K-L-E-M det skulle være* Humre,humre * ( rødmer noe aldeles forferdelig )

   • Hahaha 😀 Likte den tabben jeg da, fikk meg en god latter på morgenkvisten!! Beskjed fra mannen: Det førstnevnte der er det han som skal stå for her hjemme!! 😀

    Stor KLEM tilbake til deg også!! 😀

 2. Ooooo!
  Jeg vil ha Grey gold-clutchen, og så er det nødvendig med begge femmerne og begge neglisene. De gullskyggene der er jo perfekte for både blå og grønne øyne. Mine øyne, mao.

  Sukk! Jeg bruker opp alle pengene mine på parfyme, jeg.

 3. I essential to thank you inasmuch as this magician read !! I in particular enjoyed every little bauble of it shoplift I outsmart you bookmarked on route to reckoning openly newfangled nature you post.

 4. Excellent items from you, man. I’ve take into accout your stuff prior to and you’re just extremely wonderful. I really like what you have acquired here, certainly like what you’re saying and the way during which you say it. You’re making it entertaining and you still take care of to stay it wise. I can’t wait to learn far more from you. This is really a wonderful site.

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.