Hvilken hudkrem er du veldig fornøyd med?

21

Siden jeg vet at det er mange fine damer som leser denne bloggen føles det greit å slenge ut et uhøytidelig innlegg om hudpleietips. 🙂

Jeg bruker for tiden en ansiktskrem fra Dermalogica som heter Age Smart Dynamic Skin Recovery. Er forsåvidt veldig fornøyd med den, men kunne også godt tenkt meg å prøve noe nytt. Det er vel bra å variere litt? Så nå som denne snart er tom…må vi ha en ny!

Så om dere har en krem dere er utrolig fornøyde med så tar jeg gjerne i mot tips! 🙂 (Fortrinnsvis ting jeg kan bestille på nett… hehe…). Jeg liker kremer som er lite parfymert.

Huden min er normal/tørr, lite urenheter, dog veldig blek… men det kan neppe en vanlig fuktighetskrem hjelpe med. Og det er altså en dagkrem jeg trenger.

Share.

About Author

21 kommentarer

 1. Jeg har komplisert hud, de fleste hudkremer gjør meg tørrere.. Har noe eksemproblemer, og reagerer på endel ting som er i hudkremer (jadda, selv de dyreste). Har også problemer med parfyme/lukt.

  Jeg bruker nå en krem fra Juice beauty: Green apple antioxidant Moisturizer, og denne ser det ut til at jeg har gode resultat med. Den er parabenfri osv. (Gimle parfymeri – økoavdelingen).

 2. Jeg regner med du kommer til å få mange kloke svar. Men siden jeg nå sitter her og gjerne vil hjelpe deg så kan jeg jo nevne hva jeg «bruker» (når jeg husker det). Eller kanskje dette er en dårlig idè….Nei, I`ll give it a go!

  Jeg har veldig sensitiv hud, og tørr (eller fuktfattig, som jeg leste om for første gang i går, så nå er jeg usikker) Så jeg har kommet fram til at en spray av Dermalogica Soothing Protection Spray ( http://www.dermalogica.no/?90185 ) etterfulgt av en blanding av BioSilk
  Silketerapi ( http://www.biosilk.com/silk/ )og Dermalogica barrier repair (http://www.dermalogica.no/?90229) funker bra på min hud.

  Nå har jeg også brukt lush sin serum innimellom i det siste og er veldig fornøyd med den også. ( http://www.lushnorge.no/index.php?nr=90&case=4&id=563&idkategori=108&startrow= ) Men jeg bruker som sagt ikke mye eller fast. Men har iallefall funnet produkter jeg KAN bruke som jeg ikke reagerer på. Så det kan kanskje være til hjelp for andre? :o)

  Linker til mulige plasser å kjøpe (billig):

  Bio-silk: http://no.strawberrynet.com/haircare/biosilk/silk-therapy/91259/#DETAIL
  Barrier Repair: http://no.strawberrynet.com/skincare/dermalogica/barrier-repair/30373/#DETAIL
  Beroligende spray: http://www.lookfantastic.net/product-type/toners/dermalogica-soothing-protection-spray.html
  Eller hva med å kjøpe et test-sett? http://www.lookfantastic.net/gifts-and-packs/dermalogica-skin-kit-sensitised.html

  Strawberrynet betaler tilbake toll dersom man går over 200. På Lookfantastic passer jeg frenetisk på at jeg ikke går over 200 kr. Men med lave kurser nå går det fin-fint! 😉

 3. Jeg har sensitiv, tørr hud og får lett kviser og har testet ut mange både billige og dyre kremer. Min absolutte favorittmerke er Decléor. Det fikk jeg anbefalt av ei venninne med atopisk eksem, hun har prøvd «alt» og kan ikke bruke annet enn det.

 4. Enig med Diva. Decléor er en vinner. Nattkremen som nesten ser ut som en salve er nyydelig. Huden føles nyfuktet selv etter en natt «i puten» . Og ansiktsoljen er ett must når lommeboken tillater det. Ellers er jo Dior en sikker hit 🙂 Clarins har også veldig gode produkter. Trenger man fukt og fett kan jeg anbefale Elisabeth Arden eight hour. Ja, den finne si ansiktskrem og bodylotion. Har man problemhud og sliter med tørre partier eller eksem, så gå på apoteket å finn Aderma Exomega. Finnes til kropp og til ansikt.

 5. Jeg bruker Kanebo Sensai. Det er en «tokomponentløsning» med toner og emulsjon, som funker veldig bra på min 50 + – hud, som er av typen «normal med litt tørre kinn og fetere t-sone».
  Produktene er veldig drøye. Toneren går det to flasker av i året, og emulsjonen har jeg brukt 13 måneder på å komme gjennom med min bruk (bare sporadisk flink om kvelden). Det skal lie til.
  Huden føles fuktet, avspent og «naturlig», og blir ikke klebrig eller klissete. Jeg kan altså vandre rett til sminkestyret uten å måtte vente. Er var for «noe» og har lett for å få reaksjoner, men intet slik med dette.

  Prodiuktene heter:
  Sensai cellular performance lotion II (moist)
  Sensai cellular performance emulsion II (moist)
  og øyekrem:
  Sensai cellular performance Eye contour balm

  Dyre saker, som det meste av slikt. Ingen av delene kommer over 800 kr så vidt jeg husker. Jeg passer på og kjøper back up på flyplasser og båter og sånn.

  • Elsker Kanebo, en god del av venninnene mine har blitt frelst etterhvert også. En av de få tingene som gir meg nok fuktighet uten å gi kladdete følelse, tostegsrenseprogrammet er også genialt. Sluttet helt å bruke makeupfjerner etter at jeg begynte med rens fra Kanebo og tror det er mye snillere mot huden.

   Ikke for å være veldig frekk, men om noen bruker (eller vil prøve) Kanebo Silk og Cellular Performance selger jeg unna noe jeg har som ikke jeg bruker i Finnkode nr 28017908.

   2 stk Kanebo Sensai Silk Softening Lotion (Moist). Butikkpris 510,- Selges for kr 150,- pr stk.
   1 stk Kanebo Cellular Performance Lotion II (Moist). Butikkpris 595,- Selges for kr 180,-
   1 stk Kanebo Cellular Performance Emulsion II (Moist). Butikkpris 820,- Selges for kr 300,-
   Begge Kanebo Cellular Performance kan selges samlet for 400,-

 6. Ser at det er kommet en del «proffe» tips her. Men et lite amatørtips fra en småbarnsmor er at den vanlige a-cremen på brunt glass faktisk er den som har funktet best for både meg og mine barn. Blir ikke tørr og selv om jeg har litt fetere hud ei uke i måneden, så er denne veldig god. 🙂

 7. Etter mye prøving med MD formulation, Decleor osv har jeg funnet en krem som fungerer bra nå på vinteren..fra dermologica. Intensive moist 🙂 Bestiller på nett fra utlandet.På sommeren fungerer MD bra uten serum, på vinteren må man pøse på med serum for å få nok fukt….

  • Takker for tips! Jeg er veldig glad i Dermalogica!

   Jeg har holdt på å prøve ut MD Formulations nå i det siste. Er veldig fornøyd med serumet, men må ha noe ekstra for fukten sin del ja.

   Ole Henriksen har en krem jeg har prøvd et par dager som er veldig bra faktisk. (Åh, husker ikke navnet..)

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.