Helseministeren svarer om Sølvskottberget

9

På regjeringens nettsider er det nå lagt ut spørsmål fra stortingsrepresentant Morten Ørsal, med svar fra helseminister Anne-Grete Strøm-Erichsen.

Les hele svaret på regjeringens sider.

På spørsmål om hva som vil skje med ventelistepasientene ved Sølvskottberget, svarer Helseministeren: «Helse Sør-Øst har videre informert meg om at tilbudet til pasienter med utmattelsestilstander vil være en del av den nye avtaleporteføljen. ..[..]..men på grunn av at prosessen ikke er endelig sluttført kan en ikke gå nærmere inn på innretningen på dette tilbudet.»

Videre sier hun:

Jeg vil avslutningsvis understreke at tilbudet til pasienter som er rammet av CFS/ME er et prioritert området for Regjeringen. I tillegg til midler som brukes lokalt og regionalt, er det siden 2007 bevilget 5 mill. kroner årlig til dette arbeidet. Jeg har mottatt informasjon fra både Helsedirektoratet, tjenesten og pasientgrupper om at det er gjort et betydelig arbeid mange steder i helsetjenesten.

Share.

About Author

9 kommentarer

  1. Det som er faktum er at det ikke er over 270000 i kø for behandling. Der er store feilmarginer knyttet til disse tallene,. Sannsynligheten er svært stor for at tallene er doble, ikke redigert, ikke revidert, en står på samme liste om en har kommet inn eller ei. Her har Helseforetakene en jobb, men det er blank løgn når politikere nevner at det står så mange i kø. det stpr ikke over 5% av Norges befolkning til enhver tid i kø!! INGEN av plotikere kan dokumentere hvor de har tallet 270000 fra, der er faktisk som nevnt; store feilkilder knyttet til dette ! Generelt kan en spørre om når en kommer til spesialist helsetjenesten om en går ut av køen, hvem stryker om du ev har stått i kø, og hvem i skranken (sykehuset) kan dokuementere at du IKKE er i den elelr den køen,..Svar: ingen. Ergo der er flere feilkilder. I Oslo jobber en med dette og der er faktisk langt færre i kø enn det pressen skal skrekke oss til

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.