Adventsblogging – Del 2

5

Jeg er kanskje tidlig ute i år, men det er bare godt. Her skal det slettes ikke stresses i juletida!

Derfor har jeg et par uker allerede hatt en stor pose med gaver til adventskalenderen stående gjemt på soverommet, skjult for snokende ektemenn og små, nysgjerrige fingre. 🙂

Her hjemme praktiserer vi en demokratisk julekalender som er for alle – litt til far, litt til bonusmor og mest til den lille. Nøye utregnet etter hvem som er hjemme når, i henhold til samværsfordeling, reiseaktiviteter og så videre. Noe må man jo bruke planleggings-trangen til når man ikke jobber…

Så en dag i forrige uke var det tid for å få pakket inn alle disse store og små tingene da. Det går ikke så fort, men det går! Sitte oppe og pakke inn et par stykker – ligge ned og hvile litt. Det tok nesten hele dagen det!

Og her har jeg fått montert kalenderen. 🙂 Den er det min kjære mamma i Trondheim som har brodert til meg for flere år siden. Jeg har ikke tålmodighet til sånt, men verdsetter hvor mye arbeid som ligger i å brodere et sånt stort mønster! Jeg håper vi kan ha den i mange, mange år.

Overvekten av små pakker på den ene siden er forøvrig helt tilfeldig!

Ser også at jeg kanskje har overdrevet noe med tyngden på pakkene i år, så her må desember bare begynne snart før adventskalenderen deiser i bakken.


Share.

About Author

5 kommentarer

 1. Åh, heldige dere! 🙂 Vi har pleid å ha en lignende julekalender, men ikke i år. Jeg savner den allerede – lurer på om jeg må snike inn en likevel, ettersom jobb osv ordnet seg! 🙂

  Her skal det pyntes litt i dag, jeg har også et par poser stående bak døra – nye glasskuler og annet herlig nips! Jul er en fabelaktig grunn til å overpynte litt – da kommer pyntehomoen i meg til sin rett! 😉

  Ha en god dag!
  Klem

 2. Åh, Kjempekoselig! Vi har også en slik julekalender, bare litt tynnere og lengere! Elsker den kalenderen! Synes du er kjempeflink! Blir artig å høre hva du finner i julekalenderen til deg selv! hihihi 😉

 3. Jorunn Andreassen(jojja) on

  åhh så koselig.. Her får ungan pakkekalender, mor og far får ta til takk med flax kalender 🙂

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.