Har møtt Judy Mikovits i dag!! :-D

18

Ja, så har man altså vært på seminar i regi av ESME og hørt foredrag om XMRV av Dr. Judy Mikovits, og foredrag om behandling av ME av Dr. Mette Johnsgaard. Jeg skal ikke skryte på meg å ha forstått så mye hva Dr. Mikovits snakket om; det var et rimelig «teknisk» foredrag med masse «retrovirologisk språk». Jeg tror dog at mannen her hjemme fikk med seg litt mer, og jeg skal definitivt prøve å få til et lite referat – i morgen!

Men for oss som har fulgt denne forskningen tett nå det siste året, så blir det jo nesten som å møte en «kjendis» når plutselig selveste Dr. Mikovits står der! Utrolig gøy. 🙂

Ellers var det masse folk, og til alle dere jeg hilste på – sorry hvis jeg virket forvirret og fjern, jeg var litt i ørska!

Jeg fikk meg en hyggelig prat med Ellen Piro, leder og grunnlegger av ME-foreningen i Norge også. Må bare uttrykke min enormt store beundring for hva hun og de andre i foreningen har klart og klarer å få til. Jeg håper at jeg kan bidra litt mer i foreningen når jeg blir litt bedre.

Dr. Mette fortalte også om noen pasienthistorier i sitt foredrag som satte meg helt ut, blant annet om barn som var alvorlig syke. Det går så utrolig inn på meg, å høre om barn som får denne (unnskyld uttrykket) dritt-sykdommen! Når man er 12 år skal man ikke ligge i et mørkt rom og være så syk at man ikke tåler berøring en gang… 🙁

Ja, og sist, men ikke minst, i tankestrømmen her – tiaradamene fikk overlevert en liten oppmerksomhet til Dr. Mikovits, Dr. Johnsgaard og Dr. Saugstad. Moro! <3

Dr. Judy Mikovits får tiara-gave!

Foto: Privat

Share.

About Author

18 kommentarer

 1. Gleder meg også til referat. Så fint at du la ut en post og fortalte litt fra møtet, vi er jo så nysgjerrige vi som ikke var tilstede, og så var det kjempeartig å se bilder av dere flotte tiara-damene på Twitter!

 2. Syns også det er flottings at det kommer små drypp til oss som ikke var der. Og blir det referat er det helt toppers!

  God natt 🙂
  ella

  • Jaaaaa!! 😀 <3

   Masse, masse <3 til deg også søte du, kjempeinnsats i går!! Du holdt meg virkelig oppe og fikk meg til å rette ryggen da vi sto der og skulle ha innslag.

   Kanskje bra at man er litt forvirret og susete, så rekker man ikke bli så alvorlig nervøs? Hmm...

  • thanks to you and your friends for giving this update around the world. i understand your feelings about Judy M ; she is truly a royal human,
   what a perfect gift of the tiara. 🙂

 3. Jorunn Andreassen(jojja) on

  Jeg gleder meg til referatet.. Og de historiene om de barna fikk jeg høre i november, jeg er sjokkert at det ikke vekker de rette innstanser..

  • Ja, jeg skjønner virkelig ikke at noen ikke griper inn NÅ og gir de barna konkret hjelp.

   Men nå fortalte heldigvis Dr. Mette om en suksesshistorie også, hvor en 12 år gammel jente som var veldig, veldig syk hadde blitt SÅ frisk av behandlingen at hun nå var cheerleader og i bedre form enn mange av sine jevnaldrende. 🙂 Så det er heldigvis noen muligheter, utfordringen ligger jo i å klare å nå de som trenger det mest!

   Det er i sånne situasjoner man virkelig, virkelig ønsker man var millionær og kunne donere og sette opp en stiftelse for å hjelpe de sykeste.

 4. Pingback: Dronning Mikovits er kronet « Under stjernene

 5. Pingback: Referat fra seminar med Dr. Judy Mikovits og Dr. Mette Johnsgaard på Olavsgaard hotel 28.11.2010 « Rutts tankespinn og ME-nyheter

 6. Pingback: XMRV/MLV-seminar på Olavsgaard 28.11.10 | ~SerendipityCat~

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.