Tørre hender?

7

Hver vinter får jeg tørre hender, og spesielt når jeg er litt dehydrert i tillegg. Jeg prøver å bli flinkere til å bruke håndkrem!

Nå har jeg funnet en super håndkrem som i alle fall passer meg veldig godt, og da får jeg lyst til å anbefale den til andre.

Dette er altså ren og skjer reklame, men jeg er ikke sponset! 😉

Merket heter Burt’s Bees, og håndkremen heter Shea Butter Hand Repair Creme. Det er en ganske fet krem, men den trekker godt inn i huden. Distinkt og litt spesiell lukt, litt nøtte- eller tre-aktig som jeg var litt usikker på i begynnelsen, men nå har jeg vennet meg til den.

Jeg foretrekker håndkremer med litt «kraftig» konsistens slik som denne, og ikke de som er «rennende» eller «salvete».

Kremen kan du blant annet kjøpe hos Såpebobla. Jeg har også sett den her på Røtter på St.Hanshaugen i Oslo.

Bilde lånt fra Såpebobla sine sider.

Share.

About Author

7 kommentarer

  1. Høres flott ut! Jeg har selv et problem med tørr hud på hendene, spesielt om vinteren og har testet en del ulike. Synes ingen er gode nok, men noen er bedre enn andre. Fint med tips!

  2. ….eller man kan kjøpe den på ebay! Tusen takk for tipset – jeg venter nå på spennende pakke i posten! Mine hender er supertørre, og jeg har ikke funnet noe jeg har vært fornøyd med. Jeg ble også fryktelig nysgjerrig på det som heter Burt’s Bees Lip Balm, som ser ut til å være Burt’s Bees mest bestselgende greie. Skriver man inn Burt’s Bees, så er det lip balm’en som blir foreslått. Har nå, på grunn av din rene reklamegimmick her på bloggen din, dermed investert både i håndkremen og lip balm’en, og jeg regner nå med å gå inn i en ny æra! Ugh, er visst lettpåvirkelig av reklame, men jeg må innrømme at det kjennes helt greit 🙂

    • Åh, du fant den på eBay ja, så smart! 😀

      Jeg har den lipbalmen også forresten. Den er kjempebra. Litt mintsmak på en måte. Som med håndkremen er det noe jeg må huske å bruke hehe. Takk for påminnelsen, nå skal jeg jaggu gå og fiske den ut av en eller annen veske 😉

  3. Skriver dette med veldig tørre hender! Bruker Neutrogena sin av gammel vane – ikke fordi den er fantastisk… – men så har den også norsk flagg på seg, og da blir det mitt lille stykke Norge (selv om jeg vet den ikke er norsk lenger)… Skal finne den frem nå 😀

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.