Frøken El Quseir

18

Moseplassen avholder slike fine og morsomme konkurranser, og jeg er ikke så veldig flink til å delta, men denne gangen tenkte jeg at jeg skulle gjøre det.

Konkurransen heter denne gangen Frøken Solslikk 2011!

Og her er mitt bidrag:

Frøken El Quseir

«Ja, velkommen, velkommen! Hyggelig å se dere her i Egypt, jeg er altså Frøken El Quseir og når er dere vel her for å slikke litt sol, tenker jeg? Ja, vi har mange nordboere som dere altså. Dere trodde kanskje vi bare hadde ørken her i Egypt dere? Åh nei da, bare se på meg! Ja, jeg er ganske populær altså, er blitt vant til å posere nå, for å si det sånn. God ferie da!»

Frøken El Quseir vokter inngangen ved Hotell Mövenpick El Quseir i Egypt. Jeg håper hun får delta selv om det er en norsk konkurranse. Vi tenker jo mye på Egypt om dagen, og håper at de flotte menneskene vi har blitt kjent med der snart får bo i et land med mer stabilitet og en bedre hverdag.

Share.

About Author

18 kommentarer

  • Har ikke helt klart å sette meg inn i konkurransereglene, så får vel bare prøve å følge med på bloggen til Anne etter hvert og se når det eventuelt blir avstemning tenker jeg. 🙂

   Utrooolig flott lillafarge på Frøken Indigo der også altså!! Så mange vakre bidra. <3

   • Det blir avstemning!
    To runder faktisk.
    Den 16 legger jeg ut komplett presentasjon av alle kandidater, med bilde, tekst og lenker. I den posten blir det mulig å stemme frem de kandidater man liker best (man kan stemme på flere), og så går de med flest stemmer videre til en finalerunde. Som starter den 19. Den er også så lesere kan stemme.

 1. Pingback: Følelsen av sommer: Frøken Solstikk 2011 | hannelk

 2. Pingback: 97 solfylte hagegleder – stem frem dine favoritter! | Moseplassen

 3. Thank you for sharing superb informations. Your site is very cool. I am impressed by the details that you’ve on this blog. It reveals how nicely you understand this subject. Bookmarked this website page, will come back for extra articles. You, my pal, ROCK! I found just the info I already searched everywhere and just couldn’t come across. What an ideal web-site.

 4. I’ve been browsing on-line greater than three hours lately, but I by no means found any interesting article like yours. It is pretty value enough for me. In my opinion, if all webmasters and bloggers made good content material as you did, the net will probably be a lot more useful than ever before.

 5. Howdy very nice website!! Guy .. Beautiful .. Wonderful .. I’ll bookmark your website and take the feeds also…I’m happy to search out numerous helpful info right here in the publish, we need develop extra strategies in this regard, thanks for sharing. . . . . .

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.