NOTD: China Glaze ~ IV – og litt søndagskos!

9

Jeg har en ny teori – kanskje disse «rosabloggerne» egentlig er ME-pasienter alle sammen, som blir så glade for å kunne få på seg «normale» klær og komme seg ut av huset en tur, at de bare MÅ fortelle om det til omverdenen?

Sånn blir det i alle fall litt for meg om dagen. Etter å ha vært sengeliggende i tre måneder, har jeg nå hatt noen litt bedre dager. Da Mannen i dag stakk ut for å vaske bilen og etterpå traff en kamerat på vårt stamsted Waldemars, ba han meg komme ned slik at vi kunne spise middag sammen der.

For noen dager siden blogget jeg om en ny bluse og valg av matchende neglelakk, og selv om jeg vanligvis må planlegge alt jeg skal gjøre i minste detalj for å ha kontroll på energiøkonomiseringen, så bestemte jeg meg for å være litt spontan i dag! 🙂

Dermed ble det på med nytt antrekk, og å kreke seg ned trappa. Heldigvis er Waldemars bare 50 meter fra utgangsdøra!!

China Glaze – IV

Bildet dessverre tatt i litt dårlig lys, denne er ganske så knallfarget, jeg ville kalt den «Barbie-korallrosa»

Og så må vi jo ha litt outfit-blogging så dere får se at den matcher antrekket!

«Dagens Outfit»: Blomstrete bluse fra H&M, hvit bukse med høyt liv og mye sleng fra samme sted (den er litt stor til meg, men kanskje den krymper litt i vask?) Belte og sko: Ukjent, har ligget i skapet i evigheter.


På med trench-coaten, en gammel slager som er like aktuell hvert år, og ikke noe mindre fremtredende i vårens motebilde!

Solbriller hører også med – uansett om det er tåkevær ute. Man er da ikke lysømfintlig for ingenting liksom.

Mannen hjelper meg med å dokumentere at neglelakken matcher blusen!

Han prøvde først å vinkle kameraet slik at det dokumenterte noe heeeelt annet – men bilder tatt nedi utrigningen min var ikke det jeg var ute etter altså. 😉

Mmmm…. «Dagens» på søndager – skikkelig god «søndagsbiff» av indrefilét. Den er knallgod, så om du har mulighet anbefaler jeg en tur til Waldemars Café på St. Hanshaugen en søndag.

Og dett var dett! Etterpå var det rett hjem og flate ut – så håper jeg at jeg ikke må «betale» så altfor dyrt for dette i morgen!

Har dere hatt en god søndag?

Share.

About Author

9 kommentarer

 1. Hørtes nydelig ut! Og med grønnsaker og fløtegratinerte poteter? Mmmm nam! Kanskje vi tar deg på ordet en gang og besøker Waldemars. Bare synd vi ikke bor like nærme…

  • 😀 Vet ikke hvor langt unna du bor jeg da, men du/dere er hjertelig velkomne til en middag på Waldemars. Og hvem vet, kanskje jeg er i form til å stavre meg ned trappa og møte dere også?

   • Det ville ha vært veldig 🙂 hyggelig! Vi bodde i Oslo en stund fram til i fjor sommer. Nå er vi der stort sett bare på gjennomreise i ny og ne. Men det hadde jo vært så moro å fått til å treffes…

 2. Veldig bra post og dødsbra lakk.
  Jeg erpå jobb og lakkerte i går derfor i en babyrosa med snedig grønt duokrom fra Depend i går. Utrolig bra når det er sol, dessverre litt flat innendørs.

 3. Så herlig å ha på seg nye klær, få frisk luft og spise ute 🙂 Håper også at du ikke må betale for dyrt i morgen/dag!

  • Ja, det var utrolig herlig å komme seg uuuuut! 😀
   Det ble en litt slitsom natt med dårlig (ingen) søvn, men jeg slapp heldigvis unna feberen og den totale koma-utmattelsen, så det er jo bra.

 4. Kjempefine negler og veldig fine klaer! Det er deilig naar man endelig kan legge bort ullgenserne og ta frem noe annet!

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.