Den gule toppen

13

Her om dagen satt jeg og surfet litt rundt på måfå, og kikket blant annet på sommerklær.

«Gul topp,» tenkte jeg mens jeg tittet på H&M sin side, «kanskje det hadde vært noe?» Ikke umulig at jeg var litt inspirert av Chanels nye neglelakk Mimosa. Men det er enda lenge til sommeren, og egentlig tilsier ikke lommeboka hverken gul eller annen topp.

Så det ble med tanken.

Helt til jeg begynte å rydde i klesskapet dagen etter.

Hvor mange gule topper tror du jeg fant?!

20110416-082439.jpg

FIRE!!

Fire gule topper uten erm.

Jeg må
A) Rydde klesskapet oftere så jeg husker hva jeg har.
B) Faktisk bruke de klærne jeg har (nytt system er på plass, viser dere senere)
C) Kjøpe litt mindre klær, spesielt siden det er begrensa med antrekk man får brukt når man er ute én gang i uka

Punkt C blir nok det vanskeligste… Jeg er reklamebransjens våte drøm… 🙁

Share.

About Author

13 kommentarer

 1. Haha, kjenner meg godt igjen! Har endelig fått orden på klesskapet mitt og kastet/gitt bort alt jeg ikke bruker – veldig deilig og superlett å plukke ut det jeg trenger, herlig 🙂

  • Ja, herlig å få kvittet seg med det man ikke bruker uansett! 🙂 Jeg er litt sånn «samler», så jeg tror liksom at joda – jeg KOMMER til å bruke det sjø. Men når ting har ligget et par år så er vel sannsynligheten ikke så veldig stor lenger….

 2. Hehehe, du er nok ikke alene. Jeg har ikke så god skapplass, så jeg rydder sommertøyet bort om høsten. Om våren ser jeg masse fine ting i butikkene, som jeg bare måååå kjøpe. Er en smule sær når det gjelder detaljer osv. Så når jeg først finner noe jeg liker, mååå jeg bare ha det. Men hver gang jeg åpner sommereskene finner jeg identiske ting med det jeg nettopp har kjøpt! Hehe;)
  Tenke seg til da du, 4 gule singletter! Du er nok en trend-setter du da. Über trendy.

  • *Puh* Det er litt godt å høre at det ikke er bare meg altså!! 😀 Hehe.

   Ja, übertrendy er nok det som kjennetegner meg best… hahaha 😀 Men jeg har jo alltid vært veldig glad i klær og antrekk da, og synes det er kjempekoselig å planlegge antrekk med matchende sminke osv.. 🙂

 3. He he, veldig gjenkjennelig! Nå har jeg ikke energi til å rydde i skapet mitt akkurat nå, og senga p ågjesterommet har også fått jobb som klesskap. Blir nesten sånn «walk in» closet med totalt kaos! Jeg oppdager også stadig plagg jeg har som jeg har glemt. Jeg har til og med greid å bestille en kjle en gang, fordi jeg visste om noen som hadde en sånn kjole, og jeg likte den så godt. Et par måneder senere, fant jeg ut at det var jeg selv som hadde kjolen!! Og da hadde jeg to!

  Hadde nå bare den Gerimax’en vært så virkningsfull som reklamen sier, sier nå jeg. Kunne tenke meg litt mer «duracell-effekt» på meg selv.

  Men inntil mirakelet med formstiging begynner, så skal jeg være forsiktig med hva jeg bestiller. Er jo ikke umulig at jeg har produktet fra før! 😉

  Justina klemm 🙂

  • Det med totalt kaos kjenner jeg veldig godt til her altså 😀 Å rydde i klesskap er jo faktisk veldig slitsomt, så det har ikke blitt gjort på leeeenge her. Men det blir jo som en liten «skattejakt» det da 🙂

   Morsom historien med den kjolen! Hehehe 😀

   Klem!!

 4. Haha, dette var et kjent scenario. Fordelen med liten oversikt og dårlig hukommelse er at hver dag i teorien kan bli som juleaften. Stadig «nye» ting i skapet. 😉

  Jeg har en stygg tendens til å kjøpe sko og røde kjoler som mer eller mindre er de samme som jeg har fra før. Veldig glad i røde kjoler! Men man trenger jo ikke å ha skapet fullt av dem for det. Som du sier er det begrenset hvor mange klær man får brukt når man ikke er ute så ofte, hehe.

  • Mmmm….røde kjoler, kanskje det kan bli mitt nye prosjekt?? 😉 Neida….lover…

   Hehe, vi har vel alle våre små «kicks», kanskje likså greit at de klesskapene ikke er av typen som utvider seg automatisk jo mer man stapper inn i dem??

   • Jeg opplever «spredning» når det blir fullt i skapene. Da ligger klærne, som sagt før, på senga i gjesterommet, pluss at det der er et klesstativ, som egentlig skal brukes til å henge opp nystrøkne klær på, så de avkjøles etter damstrykingen. Nå er det stativet klesskap….

    Jeg tror virkelig jeg må gjøre en anstrengelse for å være hard, og gi så masse jeg kan til Fretex eller noe. Jo færre plagg, jo bedre. Hel til jeg ser noe nytt jeg har lyst på… 😉

 5. We’re a group of volunteers and starting a brand new scheme in our community. Your site provided us with useful information to work on. You’ve done an impressive task and our entire neighborhood shall be thankful to you.

 6. Ha ha… I was just surfing around and took a look at these reviews. I can’t believe that there’s still this much attention. Thanks for posting about this.

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.