Sommermakeup og neglelakk: Chanel

5

Chanel Le Fleurs D’Ete de Chanel Summer 2011 Makeup Collection

 

Jada jada, jeg vet at vi bare så vidt har kommet i gang med våren enda. Men det er likevel en kjensgjerning at ganske snart kommer sommer-makeupen i butikk allerede! Og da er det viktig å være raskt ute! I dag tenkte jeg å vise dere noen bilder fra Chanels sommerkolleksjon. Det er stort sett Chanel og Dior det går i når jeg kjøper sminke, så da blir det det jeg blogger om også. 🙂

At det blir mye knallfarger – gult, korall, turkis osv. – til sommeren vet vi allerede, og Chanel er selvfølgelig intet unntak. Du kan se hele kolleksjonen på Chanels hjemmeside her.

Disse bildene får meg til å drømme om late dager ved blått hav, nippende til en deilig, iskald mangojuice!

 

Soleil Tan de Chanel (Moisturizing Bronzing Powder)

Bronze Corail ~ dyp beige med korall highlight
Bronze Rose ~ naturlig beige med rose highlight

 

Solpudder og meg går veldig dårlig sammen, jeg er ganske enkel der og klarer meg uten noe særlig highlightere eller solpudder i  ansiktet.

 

 

Les 4 Ombres  (Quadra Eye Shadows)

Lilium ~ dyp grønn, lys grønn, grå, beige

 

Fine farger, men imponerer ikke. Grønn og grå er ikke fargene jeg vil satse på til sommeren uansett.

 

 

Levres Scintillantes (Glossimers)

Aurore ~ lys orange med rosa shimmer
Pink Peony ~ rosa
Pensee ~ rosa korall med gullskimmer

 

Flere fine her, men jeg styrer nok unna. Har en hel boks med gloss i ulike farger som nesten aldri blir brukt, så jeg prioriterer heller noe annet.

 

Le Vernis (Nail Colour)

Mimosa ~ sitrongul
Beige Petale ~ beige rose, gjennomsiktig kremet
Morning Rose ~ rose, varm sukkertøyfarge med et hint av gullskimmer

 

Vel, jeg vet at mange går og venter på den nye IT-fargen Mimosa. Selv er jeg litt usikker. Gul er definitivt ikke min farge, og det spørs om dette ikke passer bedre som farge på en deilig fruktjuice enn på mine hender. Jeg tror jeg må se på den, for jeg har egentlig veldig lyst på den, men da må den bli brukt også. De som har testet den sier også at den er litt vanskelig å påføre. Men Morning Rose falt jeg virkelig for! Skal jeg ha én knallfarge på hendene i sommer så tror jeg virkelig det blir denne!

Swatches finner du blant annet hos:

The Beauty Look Book

BritishBeautyBlogger

Fashion Polish

 

 

Share.

About Author

5 kommentarer

  1. Jeg likte både den rosa og den som er mer nude, veldig classy (selv med knæsj rosa) 🙂 Gult er jeg ikke så glad i, i hvert fall ikke om det er shimmer i. Men skjønner at mange liker den 🙂

  2. Alle dere neglebloggere har inspirert meg, så jeg har også begynt å blogge! Hadde satt veldig stor pris på kommentarer <3

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.