Ferdig feid!

4

Vel, det som ble sagt og den brosjyren som ble delt ut kunne jeg jo godt bare ha hoppet glatt over – for den brannvernsinspeksjonen jeg var redd skulle foregå høyt og lavt og ta masse tid var jo bare en bagatell egentlig.

Så på tross av en ganske dårlig start på dagen, så kom det faktisk en ekte feier hit i dag! Ikke med flosshatt dessverre, men i ordentlig uniform med en svær sånn feiesak med blylodd og greier som han elegant heiste ned i pipa og feide i vei! Tror ikke hele seansen tok mer enn et kvarter faktisk.

Dermed var det egentlig greit å si ja til at venninna kom en liten tur innom likevel – og tror du jaggu meg ikke hun hadde kjøpt med seg de lekreste makroner fra Pascal! Det var utrolig koselig gjort, og vi koste oss med søte fristelser og litt skravling en liten stund. 🙂 Hun hadde også med seg noe annet og veldig spennende for meg, men det tror jeg nesten jeg får fortelle dere om en annen dag.

Resten av dagen har jeg tilbrakt med beina i været og forsøkt å holde hodet i ro, og nå skal jeg jaggu finne senga igjen! 🙂 Bare vi blir ferdig med morgendagen nå så er det plutselig fredag – og da kommer min kjære hjem fra USA!! Gjett om jeg gleder meg!!

 

Share.

About Author

4 kommentarer

  1. Det ble jo en artig liten opplevelse da 🙂 Misunner deg de makronene, men ønsker deg en fin oppladning til helgen!

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.