Litt nærmere!

0

Min kjære er endelig på vei hjem etter en uke på jobb i USA! Jeg liker det ikke når han er så langt borte, og tidsforskjellene gjør at det blir vanskelig å virkelig få snakket sammen. Men nå får jeg ham i alle fall hjem, og det skal bli suuuupergodt med en rolig helg bare for oss to! <3 Full avslapning, masse kos og så håper jeg på en lunsj i vårsola. (Favoritten for tida er Aker Brygge - der slipper vi litt unna pollenet!) Jeg følger mannens fly via en app som heter Flight Status

20110506-040105.jpg

Noen timers søvn til bare… Kan liksom ikke stå opp klokka fire, for da er kreftene slutt før kl 10! Og DET går jo ikke, når min kjære er på vei hjem! <3 Det er faktisk litt fint å savne, men en uke er nok. 🙂

Share.

About Author

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.