Stem på WPI i Chase Community Giving – støtt forskningen på ME! Siste sjanse nå!

5

Kjære blogglesere! Denne teksten har jeg kopiert fra en venninne som har sendt den rundt. Jeg vet jeg har snakket om det før, men nå er det helt i innspurten for å bidra til at Whittemore Peterson Institute for Neuroimmune Disease får forskningsmidler fra Chase Community Giving. Akkurat nå ligger WPI på 6. eller 7.-plass, men hvis DU stemmer også, så kan de rykke opp! Håper at du kan ta deg 2 minutter til å gjøre dette! Les mer nedenfor.

Dette oppfattes kanskje som mas, men det er en såpass viktig sak at jeg spør likevel. Det foregår en avstemming hos Chase (se mer info under) om inntil 500 millioner dollar som skal gå til ideelle organisasjoner. Mitt ønske er at Whittemore Peterson Institute (WPI) skal få en stor del av disse pengene. WPI gir meg og veldig mange med meg, HÅP… et håp om å bli friske igjen, eller i hvert fall få tilbake mye mer av livet enn vi har i dag. Og ikke minst, et håp om at barn som er syke skal bli friske igjen og kunne fungere fullt og helt! (De skal jo ta vare på oss når vi sitter på gamlehjemmet…)

Det koster deg kanskje 2 minutter, og så kan du ha kjempegod samvittighet etterpå. Høres det ikke bra ut?!

Slik gjør du, og det er viktig å følge begge punkter, ellers hjelper det lite.

1: Vær pålogget Facebook. Gå til denne siden (Chase Community Giving) og trykk på «Liker» på toppen der:
https://www.facebook.com/ChaseCommunityGiving

(Du må trolig svare at du gir tilgang til profilen din og muligens noe om å gå til usikkert område, men frykt ikke… du kan gå tilbake og fjerne det etter at du har gjort punkt 2.)

2: Klikk på denne linken: http://apps.facebook.com/chasecommunitygiving/charities/205904991-whittemore-peterson-institute-fo

Der kommer det opp en side for WHITTEMORE PETERSON INSTITUTE FOR NEURO IMMUNE DISEASES – der du kan trykke VOTE. Gjør det, og så kan du klappe deg selv på skulderen og tenke at du har gjort dagens store, gode gjerning!

NB! Fristen går ut i morgen, så gjør det i dag… helst nå, så er du sikker på at din stemme blir regnet med. 🙂

WPI er et forskningsinstitutt i USA som forsker på årsak (og behandling) av blant annet ME, kreft og andre autoimmune sykdommer. Jeg har fulgt med dem siden 2009 og de gjør en fantastisk jobb!

JPMorgan Chase har gitt mer enn 100 millioner dollar til ideelle organisasjoner hvert år de siste fem årene.

På forhånd TUSEN TAKK for din hjelp, dette betyr mye for meg!

Share.

About Author

5 kommentarer

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.