Misa ~ Paradise Shore ~ Summer 2011

5

I dag har jeg gleden av å presentere for dere en fargerik og munter neglelakk-kolleksjon fra Misa! Et merke jeg inntil nylig ikke hadde noen stor erfaring med, men som jeg nå finner flere og flere godbiter fra.

Jeg har forsøkt å swatche disse veldig kjapt, så det ble ikke en full manikyr av hver farge dessverre. Men jeg tror dere skal få et godt inntrykk av lakkene likevel!

Misa ~ Paradise Shore ~ Summer 2011

Du kan se  kolleksjonen på Misas sider her. Kolleksjonen består av seks fargesprakende, glitrende og glade farger.

Hele «Paradise Shore»-kolleksjonen… ikke sant de er flotte?

De fleste av disse lakkene er ganske gjennomsiktige, så hvis du er som meg og vil ha alle lakker helt dekkende, så kan det nok hende at du blir litt skuffet. Jeg var veldig fornøyd med både konsistens og påføring, og skal kanskje prøve å legge dem over andre lakker for å se hvordan det blir.

En liten «pre-swatch»-runde på neglehjulet måtte til

Når jeg skal si noe nærmere om lakkene, har jeg delt kolleksjonen opp i to – den rød/oransje/gule delen og den blå/turkis/grønne-delen.

Fra venstre: «Summer Love» (rød/rosa), «Endless Keys» (oransje) og «Under my Sunbrella» (gul)

 

Under My Sunbrella er en knall, varm gul med oransje undertoner og gult shimmer. Den ser ganske bra ut, men blir litt for varm for meg personlig. Ganske gjennomsiktig, jeg hadde i hvertfall 3 lag her og den var fortsatt ikke dekkende.

Endless Keys er en skikkelig strålende, mandarinfarget oransje med noe gult i seg. Jeg har aldri vært noen fan av oransje neglelakk, men denne var jo skikkelig herlig. (Vil egentlig bli litt brunere på hendene først, men skitt au…). Ikke så veldig dekkende denne heller, men 3 lag følte jeg gikk greit. Det blir bare sååå lenge å vente når man må legge så mange lag!

 

Summer Love er en skikkelig bringebærfarge, og da er jeg selvfølgelig solgt med en gang. Gull og rosa-aktig shimmer. Ligner på mange jeg har sett før, men en av de fineste i denne kolleksjonen (syns jeg da). Litt bedre dekk-evne.

Og så over til de blå og grønne…

Ganske strålende farger, ikke sant?

 


Mega Margarita er en ganske lys grønn med gult/grønt shimmer. Egentlig en herlig farge, men igjen blir jeg litt skuffet over at den ikke er mer dekkende. Denne tror jeg nesten man må ha en annen lakk under, for å virkelig få gleden av den. (Om du da ikke synes det er helt greit at den ikke er dekkende da…). NB! Vær veldig nøye med å bruke en underlakk på denne! Jeg gjorde det ikke, og den (mis)farget neglen min grønn, slik at jeg måtte slipe vekk fargen….Krystal Water er lys/medium blå-turkis med blått shimmer, og mer metallisk enn de andre. Fin farge, som dekker litt mer enn de øvrige i kolleksjonen. 3 lag for meg. Den turkise fargen kom dessverre ikke så godt frem på dette bildet, antagelig ble det litt for mye blits.

 

Mermaid Dreams kjempefin medium blå med blått shimmer. Mer metallisk, og dekker bra. Får helt klart tankene over på blått vann som man bare vil stupe ned i!! Sommeeeeeer!!! 😀 (NB! Det ble litt mye blits på bildet, den er mørkere i virkeligheten.)

Bilder av mine Misa-lakker kan du også finne i denne mappa på Flickr.

For sammenligningens skyld kan du finne flere swatches på bl.a. Vampy Varnish

 

Share.

About Author

5 kommentarer

  1. Åååååå, så herlig! Elske neglelakk postan dine! Syns du e kjempeflink!
    Likte veldig godt den rosa og de blå. Og ble fasinert av den orange! 😀
    Herlig! Ha en god lørdag søta! KleM <3

    • Tusen takk søta! 😀 Det tar litt tid å lage sånne poster, så derfor blir det ikke så mange av dem. Men her var det så mye fine farger at jeg bare måtte!

      God lørdag videre til deg også, og stor klem! <3

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.