To nye studier om ME det er verdt å se på

1

Jeg har lagt ut litt info om to nye studier om ME det er verdt å se på, på ~ME Nytt~

Så, bare et tips om å gå inn og lese mer om disse studiene altså. 🙂 Før publiserte jeg all forskning jeg kom over og orket å skrive om her på ~SerendipityCat~, men etter at jeg startet ~ME Nytt~ har jeg valgt å la det meste av nyheter og forskning havne der, og så hender det at jeg kommenterer det litt mer utfyllende her på denne bloggen innimellom, eller legger inn et hint når jeg synes det er noe ekstra interessant. Slik som nå.. 😉

Jeg klarer nemlig ikke hverken å få med meg alt, eller å bruke masse tid på å oversette, analysere og kommentere alt. Så derfor – daglig oppfølging på ~ME Nytt~ og innimellom litt lengre kommentarer her. (Og husk at du også kan følge ~ME Nytt~ på Facebook.)

Men nok om det.

Ha en strålende lørdag da dere!!

Jeg skal igjen gjøre et forsøk på å komme meg på Maria Gjerpes «Utstilling X», selv om bena mine er veldig betente etter for mye gåing og ståing i det siste. Nå skulle jeg hatt en sånn liten svevebil eller jetpack så jeg slapp å gå!

🙂

 

Share.

About Author

1 kommentar

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.