Gratulerer med dagen Pelle!

22

Pelle har hatt et hardt liv.

Han har blitt banket, kastet i veggen, hoppet på og klemt flat. Han har blitt dratt i ørene, tygd på, overnattet  ute i skogen… ja, det er ikke måte på!

De siste årene har Pelle tilbrakt nederst i en eske, innerst i en kjellerbod et sted i Trondheim. Helt til min kjære mamma og bror hadde ryddesjau.

Ikke lenge etter var han på vei til Oslo i en hvit boblekonvolutt – på vei hjem.

Det er rart å tenke på – for 34 år siden, akkurat på denne dagen, ble Pelle varsomt lagt ved siden av et nyfødt barn av varme, myke mormor-hender.

Fine, fine mormor som alltid heklet, strikket, sydde…Fine mormor som ble så glad når vi brukte det hun laget. Jeg savner henne..

34 år har Pelle levd! Og som han har levd!

Pelle ble det eneste kosedyret jeg aldri kunne legge fra meg. Han var med overalt, noe han også bærer preg av i dag! Han er så lappet og stoppet på at det er såvidt det er noe igjen av ham, øret hans er nesten falt av og ganske morken er han også blitt.

Men den følelsen jeg fikk da jeg åpnet den konvolutten og satt med Pelle i hendene igjen… den kan jeg faktisk ikke beskrive. Ja, jeg er sentimental. Har alltid vært det, kommer alltid til å være det.

Nå skal (restene av) Pelle tas godt vare på!

 

~ Gjensynsglede~

~ Gratulerer med dagen Pelle! For alt som har vært og alt som er. Det er godt å ha fått deg tilbake!~

Share.

About Author

22 kommentarer

 1. GRATULERER MED DAGEN SerendipityCat og Pelle 🙂
  Så et lite tips om dagen på LHK-forumet og skyndtet meg innom med en stor klem til deg /dere 😆 Håper dagen bringer deg / dere gode følelser, masse smil og en diger posjon glade minner !

  • Tusen tusen takk Catalyzator!! 🙂 Oi, så det ble tipsa om på forum, hehe.

   Her er det full avslapning og ikke noe stress! Passer jo bra med at dagen faller på en fridag ellers, så er det stille og rolig utenfor…

 2. Får meg til å tenke på Teddybjørnens Vise av Alf Prøysen. De hjerteligste gratulasjoner også til Pelle som har funnet igjen sin «Marion» 😀

 3. Gratulerer så mye med dagen, søta! Og de hjerteligste gratulasjoner til Pelle også, tenk at han har reist den lange veien til deg! 🙂
  Har også hatt noen bamser helt siden jeg var lita, men de ble utsatt for råte dessverre. Måtte nøye med med bilder og gode minner! *Savne*
  (så koselige bilder av dere! 😉 )

  Ha en super dag, fine dere! 🙂 <3 KleM

 4. Gratulerer med dagen og for en nydelig historie! Jeg har selv en bamse jeg har hatt siden jeg ble fodt og som jeg er veldig glad i. Han fikk gjennomgaa i barndommen, ja!

 5. Hjelp! Eg kan faktisk hugse Pelle ein eller annan stad langt bak i hjernen … Skremmande … Til lukke med dagen, flotte dame!

  • Åh, det er litt kult da! Jeg hadde den jo med overalt, så da må det ha festet seg et bilde av den et sted hos deg. Så snedig. 🙂 Jaja, den hjernen vår er rar altså.

   Takk for hilsen, og i like måte!! <3

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.