Noe å se på

10

Alt blir bedre av å ha vakre blomster å se på! Men jeg er sliten nå, hormonene har begynt sin velkjente runddans igjen og kroppen stopper opp. På tide å finne senga igjen en stund, sette i øreproppene og stenge verden ute. I hvertfall noen timer, før nye plikter står for tur. Litt for mye som skal koordineres, tenkes på og fordøyes på samme tid. Tunge prosesser som ikke kan deles her, og praktiske utfordringer i kø. Hadde vært rimelig greit å stikke av fra alt med hus og hjem noen dager. Vet ikke enda om det blir så vi kan reise bort for å feire bryllupsdagen heller, selv om vi så sårt trenger sammenhengende, uabrutt, rolig tid med hverandre. Hjemme er det alt som forstyrrer, jeg søker stillheten og vil dele den med min kjære.

20110606-151557.jpg

Share.

About Author

10 kommentarer

  1. Ynskjer deg alt godt, og vonar du får kvilt ut og får gode dagar framover. Eg er eining at det er god hjelp med nokre vakre blomar; på ein tung dag kan eg finne på å kjøpe ein bukett til meg sjølv. Det kjennast alltid litt betre etterpå.

  2. It is perfect time to make a few plans for the long run and it’s time to be happy. I have learn this submit and if I could I desire to counsel you few attention-grabbing issues or suggestions. Maybe you can write next articles regarding this article. I desire to learn even more issues about it!

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.