Chanel ~ Péridot #531 ~ Høst 2011

23

«Péridot» er en av tre flotte neglelakker fra Chanels høstkolleksjon, og dumpet ned i postkassen min i går.

Jeg var ikke i tvil om at jeg måtte ha denne når jeg så kolleksjonen, og den skuffer ikke. Lakken er skimrende metallisk, med farger som bryter i blått, grønt og gull. Ja, kanskje er det noen flere farger der også, for dette er virkelig en spennende lakk som skifter farge alt etter hvilket lys man ser den i! Ikke rart dette er den nye «snakkisen» i neglelakkverdenen.

Jeg gjorde en «fort og gæli» runde med denne, så dere skulle få se. 🙂

 

 

~ Bilde tatt innendørs med blits ~

~ Bilde innendørs uten blits ~

~ I direkte sollys ~

 

~ I skygge utendørs ~

Det ble en del bilder ja! 😀 Men håper dere har fått en inntrykk av den nå, og hvor forskjellig den kan være alt etter hvilket lys og fra hvilken vinkel man ser den i. To lagg var dekkende hos meg, og jeg brukte Poshe overlakk. Kunne nok vært litt mer tålmodig før jeg løp rundt og tok bilder, det er ikke den beste manikyren jeg har gjort dette. Spår at denne kommer til å bli veldig kjapt utsolgt når den kommer til Norge, så ring ditt nærmeste parfymeri som fører Chanel og be om å bli satt på venteliste! Jeg har gode erfaringer med Esthetique på Aker Brygge.

Jeg antar at denne kommer til Norge i august, det er vel da høstkolleksjonene bruker å komme. Den er allerede lansert i USA og kan kjøpes på eBay, hvis du ikke er så heldig å kjenne noen som kan kjøpe den i USA for deg.

Flere flotte swatches av denne finner du hos Neglelakkmani, Scrangie og Temptalia.

Share.

About Author

23 kommentarer

 1. Ååh, heldige deg! Hehe, litt sjalu altså 😛 Gledet meg til denne, og enda mer overbevist etter å ha sett hvor pen den er på 🙂

 2. Du ligger milevis foran meg når det gjelder dette med neglelakk altså!
  Men som skrevet om tidligere – var jeg råhot ifjor… 😉 Og det tar vel et tiår eller to før moten treffer meg igjen 😀 😀 😀
  Nyter dine innlegg da skal vite, mens jeg sitter her og vifter med Chanel#505lakkerte tånegler i sommervinden 😀 sånn skikkelig helt umoderne… 😉

  GOD SOMMER VIDERE 🙂
  Klem Lokki

 3. Kjempeflott lakk! <3 Denne må jeg vurdere. Får finsnakke med "dama mi" på "mitt" parfymeri! Hun bruker å kunne skaffe til veie det meste. 🙂

 4. Så flink du er til å legge neglelakk og holde hender og negler velstelte! Hvis dette er «fort og gæli» skulle du sett hvordan mine så ut, selv etter å ha brukt laaaaaang tid på undercoat, to lag og top coat. Jeg er rett og slett dårlig til å legge neglelakk fint, og søler hele tiden. Irriterende! 😉

 5. Pingback: hannelk – En advarsel mot Chanels Peridot

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.