Topp fem kommentatorer: Juli

8

Så hyggelig at andre lar seg inspirere – Lokki på bloggen «Lev Livet Lett» er en hyggelig bloggkollega, og har nå blitt inspirert til å hedre sine faste kommentatorer. 🙂

Noen har hatt en god sommer, noen en helt forferdelig, varm eller kald sommer… men på nett er folk! 😀 De fleste i alle fall. Her ble det halvveis annonsert bloggpause i juli, og jeg publiserte veldig, veldig lite.  Likevel kom det da noen kommentarer på de innleggene som ble publisert, og det fortjener en liten hyllest.

Mine topp fem kommentatorer i juli er:

1. Sexy Sadie

2. Renate

3. smgj

4. Bell4trix

5. Hanne

Tusen takk at dere henger med her!

Vil gjerne få gi dere en fin fisk å se på – dette er en «batfish». Er den ikke kul??

Foto: Min kjære. Copyright 2011

Share.

About Author

8 kommentarer

  • Ja, heldig med den! Batfish er ganske fotogene faktisk, siden de er så nysgjerrige. Og min kjære har investert i litt utstyr for undervannsfotografering, så vi har det veldig gøy med det.

   Håper du har en fin søndag! 🙂

   • Åh, så kult med undervannsutstyr! 😀 Jeg var akkurat på verandaen og tok makrobilder av en sommerfugl. Jeg holder pusten litt for mye, når jeg skal ta bildene, så jeg ikke får bevegelser i bildet = slitsomt!

    Gårsdagen var heller dårlig, men jeg får besøk i kveld, så da har kroppen min å innfinne seg med noen timers «friskhet»! 😀 Da håper jeg at du har en god mandag! 😉

    • Åh gosh, jeg ønsker meg makrolinse!! Er jo så glad i å ta bilder av blomster, mat, nærbilder av teksturer… neglelakk!! 😀
     Må bare få meg makrolinse jeg altså!!

     Mandag = Hviledag her…. stort sett da.

     God mandagskveld videre!

 1. Ja DU er en inspirasjonskilde skal vite!!
  FOR et lekkert bilde din kjære har tatt!
  Her er det nesten høsten… har tatt på tøfler, frem med pleddet og varmeflasken er varm! – og da er jeg blid 😀
  Men plutselig er det sommer igjen… like spennende hver morgen å se hvordan været er… 😀
  Finfine dager til deg Cat 🙂
  Klem <3

  • Det er utrolig koselig å høre at man er en inspirasjonskilde! 🙂 Tusen takk! <3

   Nesten høst ja... det snudde fort gitt! Men plutselig kan det snu igjen, så jeg pakker ikke bort sommerkjolene enda.. 😉

   Gode dager ønskes deg kjære Lokki! <3

 2. Yess! I am number 4!!!! Iiiiiih! Mitt lykketall…herfra går det bare oppover! 😀
  Var et herlig bilde og nydelig blåfarge som Renate sier, men den ser litt «tørr» ut.
  Er bakgrunnen lagt på? Hummmm?
  KleMmmm til deg, søta! Glad du er hjemme igjen og blogger, det er kos! <3

  • Hehehe, du må gjøre noe spesielt siden du klarer å snike deg inn på lykketallet ditt?? 😉

   Ser fisken tørr ut!? Hehe 😀 Ja, den gjør kanskje det? Det er nok fordi dette bildet er tatt ganske nærme, med en MEGET kraftig undervannsblitz. I tillegg sto både fotograf og fisk nærmest stille (fotografen hang vel forsåvidt på et tau i sterk strøm, men ganske stødig), og det gjør bildet litt klarere. Det er ikke ofte man er så heldig med et undervannsbilde altså!!

   Bakgrunnen er nok ikke lagt på, og bildet er såvidt redigert med å øke kontrasten bittelitt. 🙂

   Håper jeg klarer å blogge litt mer igjen fremover, har mye å dele, men altfor lite tid. Kjenner også at med en gang jeg har krefter til å være oppe så hiiiiver jeg PCen under pleddet og løper ut på kjøkkenet eller stavrer meg ut en tur. 😀 Da får bloggingen bare vike.

   Store klemmer til deg og ønsker om GODE, FINE dager fremover!! <3

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.