Høstfarger

7

Jeg har fortsatt shortsen og en fin, gul topp jeg ikke har fått brukt i sommer hengende på badet. Håpet er der om at vi skal få noen flere sommerdager, og at jeg kan tusle opp i parken med pleddet og boka mi.

Men det ble jo plutselig så høstlig ute! Regnvåte dager og synkende temperatur gir ikke akkurat inspirasjon til å bruke mer sommerklær.

Med noen dager der en del tid har blitt tilbrakt i horisontalen, har jeg surfet rundt i høstkolleksjonene og tenkt på høstklær. Som vanlig vender jeg ofte tilbake til Pantones Fashion Report for å la meg inspirere av farger. Bare noen få basisplagg i sesongeng farger er nok til å føle at garderoben er oppdatert synes jeg.

20110812-053745.jpg

Mer fra Pantone om høsten 2011 finner du her. For enda flere fargetrender, sjekk Fashiontrendsetter.

Ellers digger jeg antrekk som det Claudia Schiffer har på dette bildet (hentet fra Dagbladets «Få den perfekte høst-stilen»)

 

 

Share.

About Author

7 kommentarer

  1. Regndager er «drømme» dager. Fine farger! Ser at jeg klarer meg rimlig bra på det som jeg har. Da kan jeg legge penger på regnklær. Har lagt mine regnklær i Tyrkia, men det ser ut som at jeg trenger dem hjemme også. Tenkte ønske meg gavekort på bursdagen, til butikker, der jeg kan kjøpe fine regnklær og regnstøvler. Finns mye gøy nå!
    Ja, det har regnet mye i sommer. Har nesten ikke vannet blomstene i vår lille blomsterrabatt. Vær gudene har tatt hånd om det for oss. Tok ikke frem alle hagemøblene i våres, og nå er det ikke lønt. Ikke rart at vi ikke har slitt ut alle sommerklærne…

    • Lite omsetning på sommerklær her også egentlig. Har flere sommerkjoler etc. jeg ikke har fått brukt. Hadde håpet på noen fine uker i Norge nå i slutten av august,men er ikke kjempeimponert akkurat i dag i alle fall… 🙂

      Håper dere har en fin helg!!

  2. Thank you for sharing superb informations. Your website is very cool. I am impressed by the details that you’ve on this blog. It reveals how nicely you understand this subject. Bookmarked this website page, will come back for extra articles. You, my pal, ROCK! I found simply the info I already searched everywhere and just could not come across. What an ideal website.

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.