Rainforest Moisture Hair Butter – deilig hårkur fra Body Shop!

2

Håret mitt er av typen «ganske krøllete» og til tider litt slitt og tørt. Så nye hårkurer testes ut med jevne mellomrom.

Mange har kanskje forsøkt Body Shops «Body Butter», men visste du at det finnes et produkt som heter «Hair Butter» også?

Den siste uken har jeg kuret håret mitt to ganger med Rainforest Moisture Hair Butter, og det har virkelig hjulpet på mine tørre lokker. 🙂 Dette er en fyldig hårkur, med pleiende og fuktgivende oljer og honning, og håret mitt ble veldig mykt og glansfullt.

«Alle produktene i Rainforest Moisture er beriket med pracaxiolje, fuktgivende mankettinøttolje, og honning fra Solidarisk Handel. Mankettiolje kommer fra et lite kjent tre som vokser i tropiske klima.»

Det som var en ekstra bonus for meg med denne hårkuren var at lukten fikk meg til å tenke på Maldivene… Jeg vet ikke om det var noen av de deilige luktene, kanskje jeg ble behandlet med noe tilsvarende på SPA der, men jeg fikk et flashback til å stå i vår water-villa i dusjen med lukten av friskt regn, de mange plantene og blomstene i jungelen på øya og synet av det knallblå havet… det er virkelig luksus med en dusj med utsikt til paradis! 🙂

Jeg har alltid vært glad i produktene fra Body Shop, og synes det var flott å prøve en hårkur derfra. Jeg har nok ikke vært flink nok til å dra på oppdagelsesreise i Body Shops hårprodukter, men jeg kommer nok helt til å prøve flere i denne serien.

Rainforest Moisture Hair Butter kan du bestille i Body Shops nettbutikk her.

Rainforest-serien til Body Shop kan du lese mer om her, og kanskje finne noe annet som frister også.

~ Jeg har fått tilsendt dette produktet fra Body Shop for å prøve det ut og si hva jeg mener om det.. Jeg sier generelt nei til tilbud om å få tilsendt og skrive om produkter i bloggen, men har nå gjort et unntak siden jeg liker både Body Shop og produktene deres.  ~

Og til slutt så må jeg bare legge med et bilde fra vår bryllupsreise til Maldivene, siden jeg ble så «regnskog-inspirert» nå…. 🙂 Dette var faktisk utsikten fra terrassen vår om morgenen!

~ Hilton Iru Fushi, Noonu Atoll, Maldives ~

~ Reklame ~

 

Share.

About Author

2 kommentarer

  1. Body Shop har veldig mye bra, skjønner godt at du sa ja takk til tilbudet 🙂

    Maldivene ser forøvrig helt fantastisk ut, dit vil jeg gjerne en gang…

    • Takk for det! 😀 Har ikke lyst til å oversvømme bloggen med produktomtaler, men noen få utvalgte ting må vel være greit.

      Maldivene er helt…uvirkelig! Det er som å komme inn i det postkortet man har sett.. det er AKKURAT sånn… <3 Jeg vet bare at jeg MÅ tilbake dit en gang.

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.