Les Jeans de Chanel

9

Kolleksjonen «Les Jeans De Chanel» ble sluppet i forbindelse med Fashion’s Night Out 2011 den 8. september.

Kreativ direktør i Chanel Makeup og skaper av disse, Peter Philips, er her selvfølgelig inspirert av denim (eller dongeri, som vi også fortsatt sier).

De tre blåfargene går fra dyp til medium til blek blå.

Blue Rebel er en fyldig, mørkeblå kremfarge (ikke noe skimmer). God konsistens, og to lag var dekkende.

Blue Boy er en medium blå kremlakk, den er ikke klar blå, men litt softet, med noe grått i seg. Litt mer tyntflytende enn forventet, tre lag.

Coco Blue er den lyseste av de tre, en lys, babyblå lakk med bittesmå hvite og lyseblå shimmerpartikler. Det er et veldig subtilt skimmer i denne, knapt så man ser det. Ganske tyntflytende lakk, trengte tre lag for å dekke og unngå striper.

 

~ Blue Boy med Coco Blue på ringfingeren ~

~ Blue Boy med Blue Rebel på ringfingeren ~

Min vurdering: Chanel fortsetter å lage unike kolleksjoner med spennende farger. «Les Jeans» er en anvendelig og delikat kolleksjon med vakre lakker. Litt overrasket over at konsistensen på «Blue Boy» var såpass tyntflytende, men alle lakkene er lette å legge og dekker pent med 2-3 lag. Hvor lenge de varer avhenger selvfølgelig av hvordan man bruker hendene og hvilken overlakk man har benyttet. Dette er ganske dyre lakker, og uten en viss «Chanel-samle-mani» kan det godt hende at jeg ikke hadde fått like lyst på dem… hvem vet? 😉

Jeg vet ikke om disse lakkene i det hele tatt kommer til Norge, de har blitt solgt i utvalgte butikker i USA i forbindelse med Fashion’s Night Out, samt online hos Chanel. Jeg har kjøpt mine via eBay.

For flere omtaler og swatches, se:

Fashion Polish, The Beauty Lookbook, Café Makeup, Makeup And Beauty Blog

Share.

About Author

9 kommentarer

    • Ja, det er kanskje ikke alltid det passer med blått? Jeg har brukt lite blå og grønn neglelakk før, men har funnet noen utvalgte som jeg synes er fine også til hverdags. 🙂

      Smak og behag vettu!

  1. Det jeg først og fremst merker med Les Jeans er den fine fylden i strøkene, som gjør at lakken sitter naturlig og fint uten å lage de konete klumpestripene som kjennetegner de mer inferiøse neglelakkene. Dette var et godt tips.

  2. Pingback: Les Twin-sets de Chanel – Fashion’s Night Out 2012 | ~SerendipityCat~

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.