Den første snøen!

13

Noen ganger kan det jo faktisk lønne seg å ikke få sove! 

Da kan man for eksempel få med seg de første hvite, vakre snøfnuggene som kommer dalende ned på balkongen. Den første snøen i år kom altså hit til St. Hanshaugen natt til lørdag 3. desember, klokken 03.50.

Vakkert! 🙂 Nå blir det stemning i adventstida.

 

Share.

About Author

13 kommentarer

 1. Den første snøen kom – og gjekk – her også.
  Så no er det regn og rusk att.
  Men inne er det adventsstemning 🙂 Skal ta fatt på dei første julekorta. Har ein flytta på seg rundt i landet opp gjennom livet, blir det ein del vener å halda kontakt med rundt om i landet. Har kjøpt kort hos bloggkollega Røsslyng. Dei er flotte! Berre sjå: diktfordagen.blogspot.com

  • Tusen takk! Jeg synes det er så koselig å skrive julekort. Noe med å virkelig sette seg ned og tenke på de man sender til, ha lyst til å skrive noe fint til dem og ønske dem godt.

   Hurra for adventsstemningen! 😀

 2. Ja, jeg ble så glad da jeg gikk ut på trappa i sjutida, og så et hvitt teppe 🙂 Satt og nøt i 10 min. før det var inn å sove igjen, og våkne til regn 🙁 Men bilde ligger lagret, og jeg gleder meg til neste gang 🙂

 3. Jeg har vært ute og hilst på snøen, jeg også!
  I går morges fikk jeg mitt første møte med snø i år. Men ikke en slik romantisk og vakker stund som du, Cathrine!
  Neida, jeg «skulle bare» utenfor trappa,- der vi har et artig fuglearrangement! Mannen min har saget ned et lite seljetre i skogen og satt det ned i plenen. bare stammen og noen grener. Og så har vi spikret et fuglebrett rundt stammen, og hengt opp massevis av meiseboller og kokosnøtter osv. Der er det full aktivitet i alle dagens lyse timer.
  Så når jeg som altfor vanlig er, sto opp flere timer før dagen lysner, og til min overraskelse så snøen ute, ble jeg litt betuttet når jeg så at meisebollene var oppspist og brettet var fullt av snø! Og mannen min står ikke opp så tidlig akkurat, -stakkar pippan!

  Så snill som jeg er(!!!) fant jeg ut at jeg skulle da orke å gå ut med mat! Fire skritt fra trappa…og der lå jeg BOMS i bakken! Eller skal jeg si i baken…
  Jeg er så glad jeg har denne flotte polstringen som demper slike overraskelser! Og det gjorde ikke vondt, annet enn i stoltheten!
  Jeg var så glad ingen så meg!!!
  Så ja,- det er flott med denne snøen, men den er jammen ganske glatt…

 4. Jeg har ventet lenge, men det eneste vi har fått er litt rim og sprø vanndammer. Det er egentlig litt deilig at det ikke er kaldt nok, kroppen har det best da.

  Nyt snøen, et lett melisdryss tar seg godt ut.

 5. Nå fikk jeg veldig lyst til å dele dagens opplevelse! Snø i dag og ikke veldig kaldt. I le, og på ridetur i snø, sol-og måneskinn på en yr hest!
  Det er sånn livsglede i disse dyrene. Og det er så godt å ha fire sterke ben når ens egne to er svake-. Jeg ble litt yr selv, og ihvertfall smittet av gleden ved å være i bevegelse, i vakkert landskap:)

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.