Englespillet

11

Nå er det jul! Treet er pynta, mamma har kommet fra Trondheim på julebesøk og Lille Sprell kom endelig i dag.

Det er et helt år siden jeg traff mamma sist, så vi har mye å ta igjen kan du si. 🙂 Det skravles og skravles, og gamle minner dukker frem.

Ikke minst når mamma har med seg noe i kofferten fra gamle dager… Som dette englespillet!

Dette stod alltid fremme hjemme hos oss i Trondheim, og jeg ble helt rørt da jeg så det igjen.

Det hører forresten en morsom historie med til dette. 🙂 Min pappa var en kreativ skrue, og en jul da vi monterte opp englespillet satt vi og kikket på det og englene gikk forsiktig rundt og rundt og laget sin plinge-lyd. Men det ble for kjedelig for min gamle far, som straks fant frem flere lys og monterte på. Til slutt var det så mange lys og så mye fart i englene at de stod rett ut og snurret rundt i vill fart! 😀 Moro for oss små barn det altså!

Det gjelder å finne ting man kan le av sammen, det er i alle fall sikkert.

Nå blir det en koselig lille julaften med mat og godterier og alt som hører jula til. <3

Share.

About Author

11 kommentarer

  1. Jeg elsker mitt englespill fordi det var «fast» julepynt i mitt bardomshjem. Nå har det havnet hos oss, og blir tatt godt vare på 🙂 Skjønner godt at du storkoser deg nå 🙂 Ha en superfin jul med hele gjengen din !

  2. Pingback: Englespillet | ~SerendipityCat~

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.