Er det nett her??

6

Er det ikke rart hvordan vi blir som sultne barn når vi ser en sjanse til å komme på nett? Et åpent trådløst nettverk, WiFi på flyet…

20120219-145406.jpg
I går var min første flytur hvor det var nettilgang om bord. Med en gang passasjerene oppdaget dette så man det blinke i smarttelefoner og nettbrett nedover seteradene. «Åhh, vi kan være på nett her!»

Men flynett er ikke det raskeste eller mest stabile akkurat. Flere fikk innloggingsproblemer også. Jeg lurer på om flyvertinnene er fornøyd med å ha fått brukerstøtte som ekstraoppgave?

«Er du på nå? Kom du inn? Virker det?» Jeg lurer på hvor mye tid vi bruker på å prøve å komme oss på nett. Ikke bare på flyturen, men ellers også. Konferanser, møterom, venterom… Vi vil være på nett hvis vi får snusen i at det finnes et trådløst nettverk der.

Jeg kan ikke si at nett i lufta var noen stor suksess foreløpig. Men det blir det vel kanskje etter hvert. Inntil videre er jeg fornøyd med at timene på fly kan brukes til lesing og avslapping. Selv om det var gøy å poste på Facebook fra flyet. 🙂

Share.

About Author

6 kommentarer

  1. ja, jeg leser masse entusiastiske meldinger på facebook om wifi på flyet.

    God bedring Cat! Husk at det tar litt tid å komme seg etter reisen og klimaskifte. Det tok meg ei uke å komme meg ordentlig etter reisen, sist jeg var Egypten! Men du har sikkert fått masse god solenergi lagret i kroppen!

    • Ja, jeg kjente i går at kroppen fikk en kraftig reaksjon på reisinga. Det bruker å ta meg en 4-5 dager å få stabilisert kroppen også. Skifte i klima er tøft faktisk. Så de nærmeste dagene blir det bare småpusling hjemme, og mye hvile. 🙂

  2. Noe av det kjedeligste jeg vet er å fly så jeg ser virkelig frem til wifi på alle fly. Jeg er glad i å lese, men får det ikke skikkelig til på fly av en eller annen merkelig årsak. Surfing derimot, det tror jeg skal gå bra.

    • Det er ikke alltid så enkelt å slappe av på fly, så jeg hilser vel surfemulighetene velkommen jeg også. Ser for meg at tiden kan gå raskere da, men da må nettilgangen være såpass stabil og rask at man ikke blir sittende å irritere seg over at man ikke kommer på nett. 🙂

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.