NAFKAM: Enklere skjema for registrering av LP-erfaringer

0

NAFKAM har tidligere varslet helsemyndighetene om pasienter som har blitt sykere etter å ha deltatt på det omstridte Lightning Process-kurset. Men flere pasienter har kviet seg for å melde inn sine erfaringer fordi skjemaene har vært svært omfattende å forholde seg til for syke mennesker. 

Dette har det nå blitt tatt tak i, og lege Maria Gjerpe har gått tatt tak i dette og hatt en tett dialog med NAFKAM. Resultatet er at det etter kun kort tid er nå utviklet nye og enklere skjemaer som er mulig for syke mennesker å håndtere.

Selv skriver hun dette på bloggen sin:

NAFKAM ønsker også å høre negative sykdomsforløp etter LP-kurs og har etter tett samarbeid gjort sine skjemaer enklere å fylle ut. Det er hva brukermedvirkning handler om! Det noen utgir for å være behandling for syke mennesker, eller som syke mennesker blir forledet til å tro er behandling, skal ikke gjøre syke mennesker sykere.

Les hele innlegget til Maria her

Jeg håper at dere kan hjelpe til med å spre denne informasjonen til flest mulig, slik at vi får registrert flest mulig pasienterfaringer og utvidet kunnskapsbasen!

Tusen takk til Maria, ME-foreningen og andre som har vært med i dette arbeidet, tusen takk for at dere har lagt ned av egen, verdifull tid for at andre skal få det lettere. Vi vet at det koster, vi vet at noe annet må ofres, så takk for det. Tusen takk vil jeg også si til NAFKAM som har vært lydhøre og praktisert reell brukermedvirkning her, og hørt på innspill om at skjemaene i den formen de forelå i, ikke var mulig å forholde seg til.

 

Share.

About Author

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.