Dagens visdomsord

4

 

God morgen!! Dagens lille visdomsord fant jeg hos min nettvenn Anne-Marie på Facebook, og ville dele det med dere. 🙂

I dag starter jeg dagen med en deilig grønn juice! Kjenner at jeg allerede er litt småforelska i min nye juice-presse, tror dette var et glimrende tilskudd til husholdningen. Nå er det bare å kaste seg uti med ulike oppskrifter og glede seg over å få i seg så mye frukt og grønt som mulig.

Det tar ikke lang tid å kutte opp frukt og grønt til litt juice, og selv om det blir litt søl og vasking av juicepressen, så tror jeg det skal gå bra med den lille ekstra tiden på kjøkkenet.

Ha en helsegod dag! 🙂

PS: Mye interessant på Helsekonferansen i dag. Tror det blir litt tittetid på meg, vil blant annet få med meg Per Fugellis foredrag og Maria Gjerpes innledning av paneldebatten.

 

Share.

About Author

4 kommentarer

 1. Haha…liker dagens visdomsord 🙂

  Eg har helsegode dager på bra dager, men på dager som ikkje er heilt topp blir det mykje enkle triks. Burde vært omvendt!!!
  men juice presser er jo genialt, det er herved satt på mi ønskeliste 🙂

  Klem Miriam 🙂

   • Jeg elsker også juicepressa mi, men ikke mannen min – for det er stort sett han som rengjør den 🙂

    Har du prøvd Kiwi? Nydelig …

    • Oj,oj,oj – en fatal skriveleif her – høres ut som jeg ikke elsker mannen min, men det gjør jeg jo! Her må det korrigeres så jeg prøver igjen: elsker juicepressa mi men det GJØR ikke mannen min… Har virkelig utviklet dysleksi av denne MEen…

     God helg til deg! Du har en ny og spennende verden foran deg hva angår juicepressing!

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.