Korallgevinst!

4

For en liten stund siden deltok jeg i en konkurranse på bloggen til Trine. Og så vant jeg! 

Trine er forhandler av aloe vera-baserte produkter fra Forever Living, og hun ville gi flere muligheten til å oppdage deres sminkeprodukter.

Jeg har jo snakket om korallfarger tidligere, så jeg kunne ikke la sjansen til å vinne en flott, korallfarget lebestift gå fra meg! 🙂

Gjett om jeg ble glad da jeg vant! Og bare noen dager senere lå det en spennende konvolutt i posten. Ikke bare hadde jeg fått lebestift, men også aloe vera-stift til leppene samt prøver på flere produkter. Helt supert! 🙂

20120526-114649.jpg

Jeg rakk ikke annet den dagen enn å ta en kjapp titt og såvidt få knipset noen bilder, men her har dere i alle fall et inntrykk av fargen. Det var egentlig helt perfekt for meg, og jeg gleder meg til å bruke denne til sommerens antrekk.

20120526-114658.jpg

Tusen tusen takk, Trine!! 🙂

Sjekk bloggen til Trinehttp://mebloggme.blogg.no/

Ha en fargerik dag videre! 

 

Share.

About Author

4 kommentarer

  1. Tusen takk som tok deg tid til å lage et blogg innlegg om det 😀
    Håper du blir fornøyd med den 🙂
    Ha en knallfin lørdagskveld <3

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.