Litt gledesstrålende. :-D

12

 I dag er jeg – takket være gårsdagen – et litt gledesstrålende menneske. 😀 

Det er snart gått fem år siden jeg entret bloggsfæren med egen blogg, og videre ut i sosiale medier. På veien har jeg blitt kjent med mange flotte, herlige mennesker som jeg er utrolig glad for å «ha med meg».

Noen av dem har jeg også truffet «offline», og noen har rukket å bli gode venner. <3 Dessverre har det vært flere ting som har hindret meg i å være med på det jeg har ønsket av twitter-treff, boklanseringer og andre typer hyggelige sammenkomster jeg har blitt invitert til.

Men jeg har alltid satt stor pris på invitasjoner! 😀 Derfor var det ekstra hyggelig da superkoselige og rause Astrid, som jeg føler jeg har kjent leeeenge blant annet via bloggen «I just had to tell you so…» inviterte til sommerlig hverdagssosialisering i hagen!

Det klaffet på flere måter denne gangen kan du si, og det var med stor forventning og littegranne sommerfugler vi reiste utover.

Og for en fin kveld det ble!! Oi oi! 😀

Jeg fant meg en hyggelig plass under pæretreet, og minglet bittelitt rundt innimellom så mye mine vaklende ben orket på (jeg er ikke noe særlig på å stå lenge av gangen dessverre). Det var hyggelige mennesker som jeg kjente igjen både fra blogger og twitter, noen jeg ikke kjente i det hele tatt, og superkoselig å hilse på Astrid og mannen som så raust hadde åpnet hjemmet sitt for oss. Vi fikk flott oppdekning, deilig mat og drikke og latterkulene satt jaggu meg løst over plenen der også. Sol hadde vi, og fin temperatur også. Herlig!

Selv om jeg enda bare gjør korte «gjesteopptredener» på slike sosiale sammenkomster, og er litt sånn svimsende og forvirra når det blir litt mange folk og litt mye å feste oppmerksomheten på, så må jeg bare si at jeg storkoste meg.

Det var, på alle mulige måter, en særdeles vellykket kveld!

Og selvfølgelig – det frister til flere møter med disse folkene. 😀

Share.

About Author

12 kommentarer

 1. Tusen takk for medfølende kommentar på bloggen min, ja vi håper det skjer noe snart men utrolig nok lyktes jeg med å lage til en løsning som hun nå bruker hver dag inntil hun får skikkelig utstyr så hun får iallfall trent både ballanse og gangfunksjon. Her på bloggen din var det skikkelig sommerkoselig idag 🙂 Håper dagene dine blir fine utover sommeren og at værgudene står oss alle bi, men litt avkjølende regn innimellom er også bra 😆

 2. Åhh, dette unner jeg deg! Så koselig å lese, Cathrine! Det er sånn livet er, vi sanker på de nydelige øyeblikkene. 🙂 god sommerklem fra kjersti

  • Tusen takk, Kjersti, og stor sommerklem tilbake! 😀 Det er noe med at det er litt lettere å sanke de nydelige øyeblikkene om sommeren, vi får bare ta godt vare på det. <3

 3. Det hørtes deilig ut. Og så fint at du orket. Man setter ekstra pris på slikt, når det ikke er hverdagskost 🙂
  Ha en vakker dag og nyt det du kan og orker i dag. 🙂

 4. Så utrolig hyggelig at du koste deg hos oss, Cathrine – for vi koste oss veldig med deg og din kjære på besøk også! Og så var det så godt å endelig få sett deg IRL, og gitt deg en klem, etter alle disse årene i den digitale verden 🙂 God sommer!

  • Tenk at vi har kjent hverandre i flere år, og så møttes vi nå denne uken. 😀 Det er litt herlig altså, med dere fine folkene som plutselig viser seg å være minst like fine i offline-modus også. 😀
   Riktig god sommer videre i hagen, håper dere får mange fine samlinger med stort og smått under pæretreet!

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.