About Author

11 kommentarer

 1. Huff! Og man slipper ikke unna, for å komme hjem til meg selv må jeg gå gjennom ei dør der det står video overvåket område, for deretter å passere et oppslag med Orienterings Plan, levert av noen som kaller seg Elektro Eliten. I går da jeg var i butikken hadde de hvite asparges stenger, kanskje de også har grønne asparges åpner, hva vet jeg…

  Ha en fin helg!

 2. Hei sann! Takk for at du snik tittet innom bloggen min. Det var kjempe koselig.
  Super hyggelig å møte deg i Astrid og Glenn sin sommer fest. Det var virkelig stemnings fullt.

  Her har det endelig vært et par dager med sommer stemning, og jeg har til og med blitt litt sol brent. Pytt, pytt det tar jeg gjerne, så lenge jeg får nyte noen etter lengtede sol stråler.

  *knis*

  Fin ny uke til deg, Cathrine!


  Anette Willemine

  • Tusen takk for hilsen Anette! 😀 Det var veldig hyggelig å møte dere også!

   Er jo inne hos deg og leser i blant sjø, men er så fryktelig dårlig til å kommentere… husj…

   Håper du har hatt en bra uke så langt og at dere får en fin helg. 🙂

 3. Har sett at nærbutikken selger bokser med «ananas ringer i vann» – hallo? Eller enda verre «ananas biter i juice» – skummelt! Når høsten kommer, kan man se plakater der det står «lamme lår» eller «lamme koteletter».

 4. Det et sted på nettet som heter ordelingsmafiaen. Der er det mange morsomheter som dukker opp. Den er på facebook. Jeg kan så lite med data at jeg legge ut en link. Har mye å lære med dette forumet. Har bare vært 4,5 år – det går mye på prøving og feiling. Ha en god restsommer! Siste ordet står vel heller ike i ordboka. Men jeg er ikke så verst på orddeling tror jeg.

  • Jeg klarte å gjøre det jeg ikke skulle, skrive orddeling med bare en d. Det og et «rart» sted som heter «korrekturavdelingen.no» der er det og mye rariteter.

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.