Hvis jeg bare trykker HER…

6

I formiddag gjorde jeg en sånn tabbe det bare ikke skal være mulig å gjøre…

Jeg kan forsøke å skylde på at jeg bare hadde inntatt to kopper espresso enda, og så klart ikke var helt ved mine fulle fem. (Det trengs litt mer før det eventuelt skjer.)

I alle fall satt jeg og fiklet med noe inne på kontrollpanelet til bloggen, og vips fikk jeg for meg at åh, jeg må jo oppdatere malene mine! Det var ikke så veldig vanskelig, for WooThemes som jeg er bruker er faktisk ganske brukervennlig. I blant.

Men selv om det sikkert stod et sted at man skulle ha tatt noen form for backup eller gjort et eller annet triks for å automagisk beholde alle innstillingene sine, så valgte hjernen min glatt å overse akkurat det punktet. Som søskenbarnet mitt så passende påpekte på Facebook: LOL NOOB!! XD (Ordrett sitat.)

Plutselig så det ut som om noen hadde trampet på bloggen min og skriblet over den med fargestifter, alt hadde skiftet farge og/eller plassering, og det var bare å klø seg i hodet og begynne å fikle med alle knappene jeg fant slik at det skulle bli om ikke annet sånn cirka slik det var før.

Men det er altså én ting jeg ikke får til, og det er å endre størrelsen på header-bildet. Så hvis det finnes en person der ute som bruker malen «Canvas» fra WooThemes og noen gang har fått til å endre størrelsen på headeren så vil jeg veldig, veldig gjerne ha kontakt. 😀 Jeg har googlet og søkt og lest på forum og support-sider, men for å være helt ærlig så virker det nesten som om man må være utdannet programmerer for å endre på ting nå til dags… her er det bare functions og php så langt øyet rekker, og jeg skjønner at jeg er blitt en gammel kjerring som tenker at alt var bedre før da vi programmerte sidene våre selv i html, men det var det jo selvfølgelig ikke!

Nå er den sånn passe halvferdig, så jeg får se hva jeg orker å ta tak i etter hvert. Det er tross alt ikke det viktigste som finnes. Jeg fikk også luket litt i menyen til høyre, og faktisk lagt til en litt morsom boks som viser poster fra i fjor på denne tiden. Sikkert noen som vil se på det også!

Nå skal jeg legge meg på senga og se et par episoder av Suits. Har ikke helt bestemt meg for om det er en serie jeg kommer til å følge med på videre, men gir den et forsøk på å underholde meg i kveld i hvertfall. 🙂

Hva bedriver dere lørdagskvelden med da? 

Håper at dere har en bra helg!!

Share.

About Author

6 kommentarer

  1. Her har vi akkurat kommet hjem fra legevakta med minstemor.. Brudd og 3 uker med gips.. Hatt en «fantastisk» lørdagskveld da altså med andre ord..

  2. Leser bloggen din, blant annet! Hyggelig at du er tilbake fra ferie og stadig gir livstegn fra deg. Ellers ser vi mye på TV -serier, liker godt «Frå Lark Rise to Candleford» (går jo ikke på lørdager, men vi har samlet på gamle opptak).

  3. Sånn har jeg gjort også, ooops! Heldigvis er blogg.no basert på css og html, da, så da er det ikke så vanskelig å rette opp feilen igjen (stort sett…). Nå er det så lenge siden jeg har endret på noe i designet at jeg ikke husker hvordan man gjør det!

    Håper du har hatt en fin helg 🙂 Jeg har sett på Suits hele uka, jeg. Ellers er jeg glad i 30 Rock (med Tina Fey og Alec Baldwin) og Project Runway. En del av tiden min går med på sånt 😉

    • Det er vel litt det at jeg ikke husker helt hvordan jeg gjør det også, tenker jeg. 🙂 Det kommer ramlende litt etter hvert med ting jeg husker når jeg begynner å fikle med det. Jeg synes jo det er gøy å holde på med, men må ha litt krefter og et oppegående hode for å få det til.

      Suits virker veldig bra. Nå har jeg sett fire episoder og merker at jeg må følge med videre for å finne ut hvordan det går med dem. 🙂 Er veldig fascinert over hvor flott hår de kvinnelige karakterene har, vil gjerne ha en stylist slik at jeg kan få ordnet håret i sånne flotte bølger!

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.