Høstfargene 2012

5

Personlig synes jeg ikke høsten skal få lov til å begynne før august må vike plassen for september på kalenderen. 🙂 Det er jo snart det! 

Synes det er  hyggelig å begynne å se fremover, tenke på høstfarger og høstmote. Selv om jeg absolutt er en sommerglad person, er det noe ved høsten som tiltrekker meg veldig også. Store, myke strikkaplagg for eksempel. Tights og høye støvletter. Mmm… for ikke å snakke om alle lekre høstneglelakker!

Så hvis dere er klar for et lite høstinnlegg, bli med meg nå, for jeg har tenkt å ta for meg noe av det jeg inspireres av til høsten.

Pantone

Pantone kommer med en fashion color report hver sesong og her finner du høstens farger. Hele rapporten kan lastes ned som pdf, og der finner man masse inspirasjon! Noen av stilene fra rapporten med bruk av ulike farger ser dere i min kollasj under.

Jeg får bilder i hodet av både antrekk, neglelakk og smykker av dette! 😀

Dior og Chanel

Selvfølgelig har jeg et øye på hva som skjer i moteverdenen på klesfronten også, men når det gjelder farger blir jeg likså mye inspirert av makeup og neglelakk. To av mine favorittmerker er Dior og Chanel (kom neppe som noen overraskelse for mange), og de har begge flotte høstkolleksjoner i år.

Dior Golden Jungle

Sofistikert og voksent, med jungelfarger og gull. I love it!

Er ikke bare de neglelakkene helt nydelige? Og dere har kanskje hørt at man kan lage en «krokodille-effekt» med den grønne khaki-fargede lakken? Det gleder jeg meg utrolig til å prøve i alle fall. 🙂

Chanel – Lés Essentiels de Chanel

Høstkolleksjonen til Chanel er kalt «Lés Essentiels de Chanel», og er en kolleksjon jeg vet mange har forelsket seg i. Jeg har allerede blogget om en av de nye lakkene, Chanel Frenzy, som jeg tror blir en av høstens store «it-produkter».

Jeg har faktisk Vertigo også, men har ikke hatt tid til å swatche den enda. Det må gjøres en dag! Ellers håper jeg å klare å snappe med meg et eksemplar av denne lebestiften i fargen Almandine, eller rød plomme. Nyyyyydelig.

Andre neglelakk-kolleksjoner: OPI, Essie, Zoya og China Glaze

De fire merkene jeg nevner her, er blant mine absolutte favoritter når det kommer til neglelakker. Folk spør meg ofte hvor jeg kjøper dem, og det varierer. Som oftest prøver jeg å få tak i de på nett, men for eksempel Essie har jo nå blitt tilgjengelig både på Vita og H&M (blant annet).

Zoya – Diva, Designer, Gloss

Zoya kommer med tre sett neglelakker i høst. Diva er shimmer og metalliske farger, Designer er kremlakker og Gloss er jelly-lakker.

Mange lekre her, jeg holder en knapp på Designer-palletten selv!

OPI – Germany

Vi ser at mange av de samme fargene går igjen i høstkolleksjonen til OPI, noe annet var vel heller ikke å forvente. 🙂 Jeg kjøper dessverre ikke like mange OPI-lakker som før, synes det har blitt litt vanskeligere å få tak i dem på nett og dessverre får ikke denne høstkolleksjonen meg til å juble.

Essie – Stylenomics

Jubler gjør jeg derimot av Essies høstkolleksjon Stylenomics, som har akkurat de fargene jeg ser etter i høst! 😀 Denne kolleksjonen er bare spot on for min del, så svusj – come to mama.

China Glaze – On Safari

At China Glaze vil ha oss med på safari synes jeg er helt greit, og jeg er sikker på at mange kommer til å bli glade i denne kolleksjonen også.

Selv kjenner jeg at jeg heller litt mer mot de andre kolleksjonene, men hver sin smak. 🙂

Sånn, det ble et ganske billedtungt innlegg, men nå tenker jeg at dere ble litt inspirert av mange flotte høstfarger! 

Share.

About Author

5 kommentarer

 1. Den vinfargede til Essie ser kjempefin ut! Er litt lei av at man «må» bytte farge hver sesong, men litt moro er det jo også 🙂 Heldigvis er en eller annen rødtone alltid i vinden, på negene altså. Og så strikkeplagg da, det er deilig 🙂 Sitter iført en kjempesvær og litt mer fargerig ok (kremt) hipsterversjon av Skappel-genseren nå, som jeg har strikket selv. Kjempestolt! Ha en fin helg, Cath 🙂

  • *»Og», ikke «ok». Men det skjønte du vel (føler meg alltid så rebelsk når jeg begynner en setning med «men», hehe).

  • Så flink du er som strikker!! 😀 Jeg har også snust på denne Skappel-genseren, men har ikke rørt strikkepinner siden…ehm…barneskolen? Hahaha, tror i så fall jeg må outsource det!

   Når jeg ser på neglelakk-kolleksjonene fra år til år, så er det veldig mye som går igjen. Det er nesten ikke noe som skiller de vinrøde jeg har fra før, og de nye til Essie tror jeg. Samme med den petrolblå fargen, der er jeg helt sikker på at jeg har noe veldig lignende fra OPI. Så jeg tipper at du helt sikkert ikke blir terga om du kommer med fjorårets vinrøde altså… 😉

   Riktig god helg til deg også!!

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.