Foredrag med Dr. Mette Johnsgaard 19.09 (#ME #forskning)

7

Det blir noen korte «infosaker» innimellom her nå, men sånn får det bare være. 🙂

Dette foredraget tror jeg kan være interessant for mange, og jeg håper selv å klare å komme meg dit og overvære det. Men vi får se.

Det er i alle fall foredrag med Dr. Mette Johnsgaard fra Strømmen Medisinske Senter onsdag 19. september, og agendaen jeg legger ut her er hentet fra senterets hjemmeside.

Foredrag vil bli holdt av Dr Mette Johnsgaard på Doktorgården i Lillestrøm vis-a-vis jernbanestasjonen onsdag den 19. september kl 1800-ca1930.
Pris 50kr.
Ingen påmelding. Alle er velkomne.
Emner som vil bli gjennomgått:
ME, nye kriterier.
Utmattelses-syndromer som ikke fyller kriteriene.
Borrelia, Mykoplasma, Chlamydia pneumoniae og andre relevante intracellulære infeksjoner. Hva vi vet, hva vi tror vi vet, hvor dette kan være relevant blant ME pasienter.
Nye behandlingsmuligheter, immunglobuliner.
Forskning.

Mye interessant her, og kommer jeg meg dit skal jeg prøve å få lagt ut et referat etterpå selvfølgelig. Kanskje vi treffes? 🙂

Share.

About Author

7 kommentarer

    • Håper jeg får det til altså. 🙂 Dr. Mette snakket også om å prøve å få lagt ut referat eller foredraget etterpå, for de som ikke kunne komme. Så jeg tror det blir noe å dele videre slik at flest mulig skal få sett. 🙂

  1. Ååååå, der skulle jeg vært!!!! Ser veldig interessant ut, så jeg håpe du er i form til å legge ut et referat etterpå:) Takk for at du informerer♥.

    Klem♥

    • Ja, jeg håper håper at jeg kommer meg dit altså!! Det vil være helt perfekt for å få med seg mye nytt og interessant tror jeg. 🙂 Takk for kommentar, det er bare å krysse fingrene! <3

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.