Varme føtter fra varme folk

11

Så var en morsom og innholdsrik helg over, og en ny uke er allerede godt i gang! 🙂

Her ute blåser og regner det, og gradestokken viser knappe fem grader – skikkelig høstvær med andre ord. Vi har jo egentlig vært ganske heldige med mange fine høstdager med sol og knallfarger ute, så det er vel ikke annet å regne med enn at vi får litt ruskevær fremover.

Men men – det skal vi klare å leve godt med! Jeg fryder meg over å kunne fyre i peisen igjen. 🙂 Vi har hatt fyringsforbud en stund, grunnet piper som måtte pusses opp. Det var da jeg opplevde pipestress. Vi kom oss gjennom det også, og nå kan vi endelig få peisvarmen lunt inn i stua igjen!

20121015-111220.jpg

Før min kjære mormor gikk bort var jeg så heldig å ha en ustanselig strøm av hjemmeproduserte ullsokker som holdt meg varm på beina om vinteren. Du kan si hva du vil om ulike typer Ulvang-sokker og slikt, men hjemmestrikka er noe helt spesielt altså.

Derfor ble jeg hoppende glad og veldig rørt da jeg fant en pakke i posten med dette innholdet.

20121015-111334.jpg

En kjær nettvenn har ønsket å gi meg en oppmuntring, og har både strikket sokker og sendt meg kjærlighet. <3 Hva skulle man egentlig ha gjort uten gode nettvenner?? 😀 Dette er et håndfast bevis på at nettvennskap strekker seg lengre enn til tastaturet, for å si det sånn.

Varm på føttene og varm i hjertet er jeg klar for en ny uke!

Share.

About Author

11 kommentarer

 1. Å – heldige du! Hjemmestrikka sokker er absolutt best – min mormor var også fantastisk på å strikke slike. Med meg går nok den tradisjonen bort.. jeg kan det ikke… Men jeg har kjøpt meg noen hjemmestrikka tova ladder (bilde på instagram) som en bekjent har stikket – de er superherlige:) Er ikke så heldig å ha peis eller ovn, men det gjør ikke så mye når jeg har slikt på bena:)
  Ha en fin fin uke!

 2. Skikkelig ullsokker er jo bare herlig, og gjerne med tynne ullsokker under, også 😉

  Jeg har en snill svogermor, som forsyner hele familien med varme sokker og annet varmt og godt! <3

  Kos deg med fyr i peisen!
  Da blir jo høsten med ett litt koseligere.

 3. Så mykje gleda for eit par sokker! Så flott! Eg strikka ein genser for ei venninne av dotter mi i sommar, og ho sender meg stadig straumar av tusen takk, takk, takk. Ho har masse klede. men hadde alfdri hatt eit heimelaga plagg før. Så då lærte eg noko.

  • Ja, det ER noe spesielt med det! 🙂

   Jeg ble ganske bortskjemt med hjemmestrikka plagg da jeg var yngre, og dessverre må jeg si at jeg satte ikke så stor pris på det som jeg burde. Skammelig! Nå tråler jeg mammas boder og esker hver gang jeg er på besøk i «heimen» i håp om at noen av de gamle lusekoftene og annet skal dukke opp. 🙂

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.