Deborah Lippmann ~ Cleopatra in New York

2

Plutselig ble det heeeelt stille i leiligheten…

Jeg tror mannen og Lille Sprell ligger på hver sin seng med iPad og filmer gitt, for her ligger jeg på sofaen og hører ikke et lite pip en gang. (Egentlig litt uvanlig..) En pustepause kan vi vel saktens trenge også, for her har det vært både pepperkakepynting, legobygging og ribbesteking i dag! 😀

Det er lenge siden jeg har hatt et neglelakkinnlegg her, for neglene mine har vært så korte og opprevne at det har vært en gru. Men nå begynner de å få bittelitt lengde igjen, i alle fall de fleste, og da er det ikke helt feil at julekalenderen har noen lekre overraskelser til moi.

Denne lakken fra Deborah Lippmann kan fort bli årets julefavoritt kjenner jeg. Selv om bildene er knipset litt i full fart håper jeg at dere får et inntrykk av den. Den er ganske gjennomsiktig, så i stedet for å satse på mange lag la jeg først Zoya Raven på neglene, den er som navnet tyder på helt ravnsvart.

Mørke farger kan være litt vanskelig å få pent, spesielt ved neglebåndene, men jeg har forsøkt å «rense opp» med både korrekturpenn og pensel dyppet i neglelakkfjerner. 🙂 Øvelse gjør mester!

En ting jeg likte veldig godt med denne lakken er at det er masse glitterpartikler i den, og i motsetning til veldig mange andre glitterlakker så slipper man å dra på «fisketur» for å få glitteret opp av flasken.

Jeg har kjøpt lakken fra Coverbrands, og er forsatt ikke sponset på noe vis.

Riktig god førjulskveld videre til dere! 🙂

20121215-192943.jpg

20121215-192951.jpg

Share.

About Author

2 kommentarer

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.