Englespillet

3

Det er en blogger som har seilet soleklart inn på favoritt-lista mi, og det er Fru Perez

Denne flotten damen har underfundige, vakre og kloke betraktninger om livet på bloggen sin, og har blitt en kjære bloggvenn.

Her om dagen lot jeg meg begeistre av en av hennes juleposter, med gode og nære minner og flott stemning. Hun forteller blant annet om englespillet som hun husket fra sin barndom, og som hun fant maken til. Den posten fikk meg virkelig til å smile. 🙂

Dette med englespill – uansett hvor irriterende plingelingeling-lyden er – har også vært et av mine gode juleminner.

englespill

Min kjære mamma hadde med seg sitt gamle englespill til meg da hun kom på julebesøk i fjor.  Det satte jeg så utrolig stor pris på!

Nå er englespillet igjen pakket opp fra den store esken med julepynt, og står og skinner her ved siden av pappas gamle englefigur. Mye av den pynten jeg har – både på og utenfor juletreet – er arvet etter pappa eller besteforeldre, eller slikt som jeg har fått fra mamma og som nå pryder vårt hjem. Gode minner i flere generasjoner, slikt gjør også meg ganske nostalgisk.

Har dere noen nostalgiske juleminner dere setter pris på? Noe som sprer glede år etter år? 🙂

Share.

About Author

3 kommentarer

  1. Næmmen! sånn hadde vi også da jeg var liten!! Skal spørre moderen hvor den kan ha blitt av.. kanskje kastet?:( Koselig minne å bli minnet på <3

  2. Englespillet er på plass i stua her også, så nå kan jula begynne for alvor:) Håper du får gode dager og muligheten til å være litt julesosial uten å betale i etterkant. Ønsker deg en riktig flott jul:)

  3. Åhhhh, så UTROLIG koselig å bli nevnt i bloggen din! Tusen takk!

    (Englespillet ble pakket bort her for noen dager siden – jeg hadde egentlig ikke lyst, men MÅTTE. Det får ligge å spare seg til jul igjen – det er heldigvis ikke lenge til.)

    Nuss & klem <3

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.