Invitasjon til lanseringsfest for «Gi meg en scene!»

4

litteraturhuset

Tirsdag 12. mars inviterer NONA til debatt sammen med Humanist forlag på Litteraturhuset i forbindelse med lanseringen av en ny bok om norsk bloggehistorie.

Jeg har bidratt med et kapittel i denne boken om hvordan jeg har opplevd det å være ME-blogger, som jeg har fortalt om tidligere.

Og nå blir det altså lanseringsfest om ikke lenge, et arrangement du kan lese mer om på NONAs sider. Og du finner også et event på Facebook.

Ta inn hele skjermen 21.02.2013 140831.bmp

JEG vil gjerne invitere alle mine blogglesere til å komme jeg. 🙂 Det er tross alt dere som har gjort og gjør at jeg har lyst til å fortsette å blogge. Jeg kommer nok til å være i «helt forvirra»-modus inne på det Litteraturhuset med masse folk og liv og leven, men jeg vil gjerne at kjentfolk kommer bort og hilser på hvis dere ser meg. (Og hvis jeg ikke husker navn/ansikter med det første, så er det ikke dere det er noe galt med…)

Jeg skal skal skal klare å komme meg på denne lanseringsfesten, og så får jeg bare finne meg en stol å sitte på et sted. 🙂

Hurra for bokutgivelse og lanseringsfest!!!

Share.

About Author

4 kommentarer

  1. Oj, så spennende. Visste ikke at du var med i boka. Hadde jeg vært i Norge, skulle jeg kommet. Jeg får nøye meg med å lese den. Det gleder jeg meg til.

  2. Gratulerer med bok-deltagelse!

    Jeg håper festen blir en bra opplevelse for deg!
    Jeg skulle så gjerne vært der, også for å hilse på deg. I stedet følger jeg med herfra, foran pc’skjermen. 🙂

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.