Første vårdag!

6

Det var vel ikke egentlig så mye som minnet om vår da jeg knipset litt i parken rett ved oss her i går….

Men: Våren ER på vei!

I dag er det jo både fredag, den første offisielle vårdagen, kun én uke igjen til kvinnedagen OG det er sol og blå himmel ute, i alle fall her hvor vi bor. 😀

20130301-093715.jpg

Sola har begynt å varme oss lett i ansiktet når vi myser oppover på vei til og fra butikken. Det sildret av takrennene her om dagen, og utenfor inngangsdøren blir det mindre og mindre snø på bakken og min forhåpning om at geriljahagingsprosjektet gir resultater vokser og vokser. 😉

Så selv om vi ikke er helt der med våren enda, så tenker jeg

YES! Vi klarte oss gjennom denne vinteren også!!

Vinter er vakkert og årstiden har sin helt egen sjarm, men vinter er også tøft og hardt på mange måter.

Men fordelen med tiden vi lever i er at vi har fått så mange muligheter til å få tiden til å gå når vi ikke kan springe rundt i det grønne, og én måte er selvfølgelig å lese blogger og delta i bloggsamfunnet med sine egne kommentarer, betraktninger og betenkninger. Der har dere gledet meg også i februar, så…

*trommehvirvel*

Derfor vil jeg nå få kåre de fem mest aktive kommentatorene på denne bloggen i februar 2013!

*trommehvirvel*

1. Rudolfine!

2. Helene!

3. Hege!

4. Vicky!

5. melivetpaaslep!

Tuuuusen tusen takk!!! 😀

Og så vil jeg sende en stor hilsen til dere som også kommenterer andre steder, som på Facebook-siden til bloggen eller når bloggposter blir delt rundt i forskjellige sosiale medier. Dere er selvfølgelig også med i mitt hjerte. 🙂

Så, jeg håper at det kommer et solglimt inn til dere i dag på en eller annen måte – tusen takk og riktig god helg herfra! 🙂

20130301-103930.jpg

Share.

About Author

6 kommentarer

 1. Oi, det var lenge siden jeg var på den lista! Hadde en periode hvor jeg ikke leste noe blogg, og omtrent ikke blogget, men er sterkere tilbake nå!

  Takk for oppmerksomheten 😀

 2. Trommevirvel og stort vårsmil tilbake til deg!

  Her er det full vår, det kommer små spirer opp av bakken, og sola skinner!

  Jeg er takknemlig for muligheten til å nyte noen minutter sol på terrassen, om jeg vil.

  Må mars blir fylt av krokus, sol og vårvarme!

  • Åh, jeg gleder meg sånn til å se spirer komme opp av bakken! 😀 Jeg ser jo at de skitne snøskavlene her blir mindre og mindre for hver dag som går, det er fantastisk.

   😀

   Vårglade klemmer!

 3. Takk for finfin plassering:) Og jeg har nytt noen vårdager på fjellet – selv der sildret det fra taket og fuglene kvitret og solen skinte hver eneste dag – det gjør godt. Skulle ønske jeg kunne glede meg enda mer over det, men det kommer vel 🙂 Jeg gleder meg også til det begynner å spire – det er herlig!

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.