Give away: «Gi meg en scene!»

23

Jeg sier ofte at uten lesere og kommentatorer hadde ikke bloggen vært i live i dag.

Nå er dette helt sant, og samtidig har blogglandskapet også endret seg mye siden 2007-2008. Mange av kommentarene har forsvunnet inn på Facebook: Der ser jeg noen av dem som tekst folk skriver når de deler lenker til bloggen. Andre ser jeg ikke. Noen deler lenker på Twitter eller retweeter lenker. Det er ikke like mange kommentarer som før, men jeg ser jo at folk følger meg – i alle fall når det kommer noe interessant. 😉

Som mange har fått med seg nå, er jeg bidragsyter i en bok som ble lansert nå på tirsdag.

Jeg bruker veldig sjelden å ha «give aways» slike mange rosabloggere har, jeg er jo ikke sponset av noen! Men denne uken har jeg på en måte blitt sponset – Humanist forlag har gitt meg 2 eksemplarer av «Gi meg en scene!». Et av dem må naturlig nok gå til mamma.

Men et av dem vil jeg gjerne sende ut til en av dere lesere. Det skulle egentlig bare mangle, føler jeg da. 🙂

Hvis du ønsker deg denne boken kan du:

– Legge igjen en kommentar i kommentarfeltet her på denne posten.

– Skriv gjerne noe om ditt forhold til blogging generelt og/eller denne bloggen. Jeg synes det er interessant å høre om hvor lenge dere eventuelt har blogget selv, hvor lenge dere har lest blogger generelt og denne spesielt. Og så videre!

– Husk å legge igjen en gyldig e-postadresse.

Alle kommentarer som blir lagt inn frem til mandag 18. mars klokken 18.00 teller med i trekningen, som vil foregå et eller annet tidspunkt på tirsdag eller onsdag forhåpentligvis. (Litt vanskelig å love akkurat når her og nå. 🙂 )

Men det skulle være bra det?!

Gratis bok og greier! Ikke hver dag man kan få det.

Gleder meg til å se hva dere skriver!Photo 12.03.13 17 44 57

 

Share.

About Author

23 kommentarer

 1. Jeg ønsker meg denne boken! 🙂

  Mitt forhold til blogg har alltid vært totalt utenfor fellesskapet. Selv om jeg har blogget siden 2002 på ulike plattformer (først hjemmemekka html, lastet opp med ftp), så har jeg aldri hatt nok guts, lyst til å dele privatliv eller vilje til å skrive på en populær måte. Sånn er det fortsatt. Det jeg skriver nå når jeg først orker, havner i Scrivener i påvente av å bli til noe litterært eller er kun for spesielt utvalgte. Bloggen er mer eller mindre dævv.

  Jeg merker at jeg heller ikke leser blogger så mye som før. Det er noen få, f.eks. PostSecret og … ja, faktisk bare den, som jeg går inn og leser fast. Sjekker jeg bokmerkene mine er mange av bloggene jeg fulgte like uoppdaterte som min eller helt borte. RSS -feeden i mailen min er øde, og jeg har ikke anstrengt meg for å finne noen nye heller. Litt pinlig, men sant.

  Derfor er det bra med sånne blogger som din, som markedsføres og oppdateres ofte. Jeg kommer hit og leser når jeg ser lenke til den et annet sted. Her fins det alltid viktige nyheter og gode innlegg.

 2. Hei Cathrine 🙂

  Dette vil jeg være med på ! Jeg blogger ikke, og liker igrunn ikke å skrive så mye . Men jeg leser og liker å få kunnskap . Jeg leser veldig få blogger, men følger faktisk med på denne 🙂 det er fordi du ofte summerer opp det som skjer i ME verden av nyheter, og har litt innslag av reising og hverdagslige ting. Med hilsen Katrine 🙂

 3. Kjære Cathrine!

  Så artig at du har fått vært bidragsyter i en bok! Jeg tror at en vakker dag er du som er forfatteren. Jeg har nevnt det før hvor dyktig du er til å skrive – sette ord på ting, uten de lengste setningene.
  Du snakker et rent språk, derfor er du en av de jeg har fulgt fast siden jeg fikk ME for 4,5 år siden.
  Jeg hadde en blogg, men greide ikke å opprettholde den, så den ligger på is. Jeg skriver heller ikke så mye, hverken her eller der, selv om jeg er glad i å skrive. Strekker desverre ikke til.
  Men du, takk for den jobben du gjør, den suverene formidlingsevnen du har,og at du gir oss info. om alt og ingenting 😉
  Setter pris på deg!

  Klem fra Elin R.

 4. Det har blitt mindre blogging med meg siste året, men noen følger jeg og leser selv om jeg ikke alltid kommenterer. Jeg synes det har vært og er spennende å føle din blogg og ikke minst ME saken.
  Hadde vært spennende å lese den boken. Kanskje jeg til og med kunne bli inspirert til å skrive igjen 😉

 5. Ååå, du er alltid så generøs av deg. Setter denne boken på min ønskeliste, så får vi se hvem den heldige blir!

  Blogg har jeg, og jeg innså akkurat nå at det er på tide å opdatere bloggen oftere, skal den være interessant og ha lesere, om ikke annet slik at jeg husker mine egne logging detaljer 😉
  Liker forøvrig å følge med på et lite uvalg av andre sinde blogger, deriblant din 🙂

 6. Dette vil jeg være med på! 🙂

  Jeg har fulgt bloggen din en stund, og elsker å lese blogger!
  Jeg har vært litt dårlig til å oppdatere min blogg, men nå skal jeg jammen meg gjøre det!
  Ha en flott dag!

 7. Jeg synes det er så stas når bloggere jeg følger gir ut bøker og blir intervjuet i media!

  Jeg har lest blogger i drøyt tre år. Din blogg var sammen med to-tre andre de store da, som var like naturlig å følge som en av nettavisene. Slik er det fremdeles. Jeg leser likevel ikke alt.

  Jeg liker godt å få kommentarer på bloggen, det er så mye bedre enn på andre arenaer, men så ser jeg at kommentarene har ulik dybde på bloggen og f.eks på Facebook. Jeg lurer på om det kan være at folk tror de må kommentere mer fyldig på bloggen? At det er mer lettvindt å kommentere på Fb? Fordelen med å kommentere direkte i blogg er at muligheten for å være anonym er bedre.

  Uansett om jeg vinner boka eller ikke kommer jeg til å lese den. Takk for at du bidro!

  Klem fra meg.

 8. Jippi, jeg vil være med i trekningen 🙂

  Jeg har blogget siden 2005 i mer eller mindre grad, først var jeg på EnjoyDiary hvor jeg skrev dagbok, og denne stilen har siden fulgt meg i andre blogger jeg har hatt. Nå håper jeg at jeg har landet på wordpress/eget domene etter å ha prøvd det meste av plattformer. Jeg er så fascinert av andres liv, hvordan andre formulerer seg og jeg elsker å lese, så bloggforumet er perfekt for meg.

 9. Jeg er mer en leser enn en skriver, ordene er blitt borte for meg ettersom sykdom har gjort sitt inntog. Din blogg følges fordi du skriver om interessante temaer og du har en klar og god stil. Det er lett og lese innleggene dine-en stor styrke hos deg! Jeg følger flere blogger, gode blogger er gull verd og har gitt meg mye kunnskap og en utvidet måte å se verden på.

  Stå på videre og gratulerer med boken!

 10. Du er med i ei bok fordi du er ein fantastisk flink person til å blogge 🙂
  Har fått mange tips og gode, kloke råd frå deg. Du tør å ta opp emner som vi andre tenker, men ikkje tør !
  Stå på vidre og gratulerer med boka 🙂

 11. Hei!
  Jeg blogger ikke og har ikke noe forhold til blogger unntatt deg og en til som jeg kom over via me-sida på Facebook.
  Leser alt du legger ut, og når du i tillegg blogger om både smykker og neglelakk; da er det bare perfekt!
  Ønsker meg bok 🙂

 12. Morsomt med give away, jeg melder meg herved på!

  Mitt forhold til blogging, er svært hjertelig. Men før jeg begynte å lese blogger aktivt for snart fire år siden, trodde jeg det ikke var noe for meg og min aldersgruppe, og så for meg at det var noe tenåringer drev på med for å lette litt på hormontrykket liksom. Så jeg fikk meg en liten overraskelse der, ja … Hehe.

  Din blogg var en av de første jeg begynte å følge faktisk, og jeg husker det var stor stas når du – etablert blogger og tvitrer – kom på besøk til min blogg! Og jeg leser den fortsatt fordi du skriver om litt av hvert, og fordi jeg drømmer om at jeg en vakker dag skal få like fine negler, og samtidig som du gir det å ha langvarig sykdom et viktig ansikt. Det du skriver rundt ME blant annet, og bidrar til å nyansere bildet av den kronisk syke. Og nyanser, det liker jeg!

  Ellers følger jeg blogger som skriver om «alt mellom himmel og jord» – readeren min er en eneste usammenhengende liste over blogger jeg leser jevnlig.

  At min egen blogg forhåpentligvis en dag blir til bok, er vel heller ingen hemmelighet 😉

  Gleder meg til å lese denne boka, for det skal jeg jo, om jeg vinner eller ei!

 13. Jeg kan godt tenke meg den boken – høres spennende ut. Det er en stor verden der ute med bloggere jeg ikke vet om tydeligvis. Jeg lester mest blogger om sykdom/helse + noen kakeblogger. Jeg har jo på en måte en blogg selv, men legger mest ut bilder av kaker jeg lager der. Jeg er en ivrig kommentator på enkelte blogger – som din 🙂 <3

 14. Denne boken har jeg veldig lyst å lese, så jeg tar gledelig et lodd her. 😉
  Jeg har fulgt bloggen din lenge, mest på grunn av ME-relaterte ting. Selv har jeg blogget noen år på nåværende sted, men har hatt en annen hobbyrelatert blogg tidligere.
  Jeg følger mange andre, dog med en overvekt av utenlandske matblogger.
  Takk for muligheten! 🙂

 15. Ja, dette må jeg være med på!:)
  Jeg har lest bloggen din siden 2009. Din blogg var den første jeg kom over da jeg ble syk og var i gang med utredning, og hadde årevis med legebesøk, henvisninger, og alt det stresset det medførte, foran meg. Din blogg hjalp meg til å puste skikkelig da jeg fant masse informasjon som i alle fall gjorde at jeg fikk en større forståelse for hva det var jeg var midt oppi. I tillegg var det veldig fint å finne et lass med gode folk og gode informasjonskanaler, og dermed vite at man ikke var alene. Jeg er veldig glad for at din blogg var den som «guidet» meg inn i denne verdenen!:)

  Jeg blogger ikke selv, men har tenkt på å begynne. Den skal i så tilfelle ikke handle om ME i det hele tatt, det blir mer en kulturblogg/synseblogg. Det frister å ha et fristed hvor jeg bare kan være meg, og ikke «hun med ME.»

  Så nå krysser jeg fingrene for at jeg vinner! 🙂

 16. Hei
  Din blogg fant jeg da jeg lette fortvila etter info om ME, og der fant jeg forståelig og nyttig info. Blogger ikke selv, men prøver å lese….ønsker åvære med i trekning av boka

 17. Åja, et boklodd! Boken hadde også jeg tenkt å lese uansett, men jeg blr jo veldig gjerne med på trekningen;)
  Jeg begynte å blogge høsten 2012, etter at døtrene mine hadde mast lenge… Jeg er glad i å skrive og savnet det. «Livet hadde skjedd» og med det var ordene litt borte. Men jeg kom da omsider i gang! Og det gir meg så mye! Ikke minst nye bloggvenner:) Men viktigst: et fellesskap gjennom så mye fine innlegg, dikt og hverdagsopplevelser – bilder – noen oppskrifter på både mat og håndarbeide… Og jeg blir et helere menneske av å skrive selv. Og å få kommentarer er veldig stas. Innrømmer gladelig det!
  Deg fant jeg vel ganske raskt, husker ikke helt hvordan nå, men det er uviktig. Jeg liker blandingen av neglelakk, alvor og alt det andre! Jeg liker bloggen din veldig godt – derfor fikk du en Award av meg i går:)

 18. Flink er du og lest blir du, både av meg og andre.
  Like morsomt å titte innom, når jeg finner tid.
  Det er knapt med tid for tiden, siden den beste av oss har fått kreftdiagnose to og jeg har en egen evne til å bekymre meg vel mye.
  Hvorfor jeg blogger? Fordi jeg har lyst og fordi jeg har noe på hjertet. Men røde tråder og temaer er ikke akkurat et som preger min egen blogg 🙂
  Lykke til med neste bokprosjekt 🙂
  Mormorklem 🙂

 19. Hei 🙂
  Jeg ønsker meg virkelig boka. Er jeg ikke så heldig å trekke vinnerloddet her, så står den uansett på «må lese» lista mi.
  Begynte så smått å lese blogger i 2009, tror jeg det var. SerendipityCat var en av de 3-4 første jeg begynte å følge med på fast, og jeg er fortsatt en trofast leser.
  Her finner jeg litt av hvert. Fra seiøst og interessant stoff til neglelakk – jeg leser etter humør og form 😉
  Selv begynte jeg så smått å sysle med blogging i 2011, og fra 2012 har jeg vært etablert på WordPress med tankene mine.
  Akkurat nå går livet temmelig i motbakke, noe som avspeiles på bloggen min. Det er langt mellom postene. Ordene vil ikke mer akkurat nå. Alt til sin tid! Muligens plutselig tilbake 😉
  Takk for en fin blogg, Cathrine. Du er nemlig en av forbildene mine, og jeg hentet inpirasjon og mot til å prøve meg som blogger nettopp på grunn av blant annet din blogg 🙂
  Vennlig hilsen Trollmor 🙂

 20. Hei 🙂

  Siden 2007 har jeg stort sett vært både inn og ut av bloggverdenen. Den gangen, i en alder av 13 år, var rosabloggere mine største forbilder. Jeg kan vel helt ærlig si at jeg desperat prøvde å bli som dem. Nå, i en alder av 18 år, etter tre år på medier og kommunikasjon og et stort fordypningsprosjekt om blogging, har min oppfatning av blogg forandret seg helt. Jeg har fått snust litt på det å blogge om egne interesser nå til dags, og har fort skjønt at Facebook og andre sosiale medier har tatt over mye av kommentarene og debattene som tidligere har foregått på blogger. Jeg ser veldig tydelig på mitt forhold til blogg at de siste tre årene på videregående har bidratt til en forandring av meg som menneske. Jeg vil veldig gjerne være med i trekningen av boka, ettersom jeg tror den vil være til stor hjelp for meg under avslutningen av mitt ettårige fordypningsprosjekt om blogging 😀

  Vennlig hilsen Ella 🙂

 21. Tar et lodd jeg også! 🙂

  Og vinner jeg ikke så skal jeg ønske meg boka, og får jeg den ikke så kjøper jeg den selv! 😉 Det er en «må ha i bokhylla» bok! 🙂

  Prøver å tenke på hvor lenge jeg har fulgt bloggen din, men greier ikke å huske, så det må være lenge! 😉

  Du er ihvertfall en av «de store», altså en av de med en «ordentlig» blogg! En som jeg kan stille meg 100% bak! 🙂

  Ellers så støtter jeg meg til det de andre skriver her, om deg og bloggen, og jeg tror også det bare har blitt «enklere» å kommentere på facebook.

  Jeg har selv blogget siden 2009, litt av og på, mye rabbel og babbel, ikke sånn «ordentlig» blogg som du har! 🙂

  Jeg følger noen få blogger fast, bl.a din! 🙂 Men er titt og stadig innom mange andre sine blogger, både store og små blogger.

  Vi snakker jo en del om at oss ME’ere har en felles forståelse, men oss bloggere (uavhengig av ME) har kanskje også det? 🙂 Jeg kjenner meg så godt igjen i det du skriver i dette innlegget om blogging, og også alle kommentarene som ligger her nå.

 22. Jeg vet at jeg er for sent ute til konkurransen, men svarer allikevel :0)

  Jeg er en ganske fersk blogger, med en blogg som bare er noen få måneder gammel, jeg åpnet den vel for verden nå i februar. Men jeg har fulgt diverse andre blogger i noen år nå.

  Bloggverdenen (både å lese og skrive) er for meg et fristed jeg kan rømme til i en hektisk hverdag. Innholdet i blogger tiltaler meg når jeg sitter igjen med positive følelser etterpå. Debatter, politikk, feminisme, samfunnskritiske spørsmål er for meg avisstoff og jeg styrer unna blogger som er fulle av dette. Jeg liker best å diskutere alvorligere temaer med levende mennesker. Rødvinskvelder med gode venninner og dype samtaler er gull, men i hverdagen er feel good-blogger mitt fristed.

  De bloggene jeg følger jevnt og trutt det er de som oppdateres jevnlig og jeg leser nok aller mest blogger som oppdateres daglig. Jeg liker bloggere med en egen stemme, en egen stil som jeg føler at skriver pasjonert om ”sine” temaer og bloggere som jeg føler at jeg blir kjent med. De som har funnet sin nisje. Brede temaer som mat og interiør er ikke like interessant som en blogg som har en unik kombinasjon av egne emner. Det er også bra å vite hva jeg kan forvente når jeg kommer inn på bloggen. Jeg liker også å se bilde av den som blogger, det gjør at jeg føler at jeg kjenner personen litt. Flotte fotografier og bra styling tiltaler meg selvsagt (jeg jobber jo som stylist), men blogger som kun har vakre bilder og nesten ikke bildetekster eller tekster uten substans frister meg ikke så veldig. ”Se så pen jeg er” bør det ikke være alt for mye av, men det kan være det også, for all del, jeg blir glad av pene bilder. Hvis bloggposten gir meg tips av noe slag, informasjon jeg ikke visste at jeg trengte, eller bare at jeg sitter igjen med følelsen ”åh, så koselig!” – ja, da har den truffet meg.

  Bloggen din har jeg fulgt i noen få år, tror og, og den leser jeg fordi den gir meg en god følelse, fordi den har sjel og fordi den snakker til meg uten at jeg alltid vet hvorfor ☺. Du oppdaterer jevnlig og jeg vet derfor at det venter meg noe nytt når jeg går inn her. Du har bilde av deg selv, ser ut som en snill person 🙂 og du har dessuten skrevet noe om deg selv som gjør at jeg kjenner deg. Her hos deg vet jeg også hva jeg kan forvente, for eksempel at jeg får vite hva som er hett på neglelakkfronten. Jeg liker å lese om dine temaer Kultur, Sosiale Medier, Livet, Mote & Skjønnhet. For eksempel posten om det bortglemte skjerfet – en kreativ vri med farger som passet til neglelakken. (Jeg leser ikke så ofte postene om ME, men disse postene plager meg ikke). forresten…den posten fikk meg til å lete igjennom mine gamle skjerf. Og finne ett som passet til et nyere antrekk. Kanskje jeg skal skrive om det? 😀

  Tusen takk for at du er en blogger som er et positivt bidrag til bloggverdenen! :0)

 23. Kjære alle sammen som har vært med på denne utlodningen – tusen tusen takk!!

  Dere har lagt igjen så mange (og lange!) interessante og gode kommentarer, kjempeflott!

  Jeg skal nok lese dem om igjen og om igjen, selv om jeg nå har trukket en vinner og annonserer dette om kun noen få minutter. 😉

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.