Dagens detaljer: Resort Formal

2

I går skulle jeg ut på en liten utflukt, og for å lade opp til strabasene startet jeg dagen med en skikkelig grønn «bombe» til frokost. 

Photo 05.04.13 18 25 25

Jeg har en juicemaskin jeg er veldig glad i, og som jeg bruker så ofte jeg kan – det vil si når jeg husker å handle grønnsaker og frukt, og klarer å få båret dem opp alle trappene. 😉 Det er myyyye mer enn appelsinjuice man kan lage med en slik, og faktisk drikker jeg mer grønnsaksjuice enn fruktjuice.

Photo 05.04.13 18 23 14 (HDR)

Jeg har jo tidligere vist frem Chanels nye «Emprise», men her har jeg lagt et strøk med en av Zoyas nye Pixiedust-lakker i fargen Godiva og laget et par aksentnegler på hver hånd. Jeg ble faktisk veldig fornøyd med resultatet, og har lyst til å leke meg litt mer med å prøve slike sandlakker over andre farger.

Photo 05.04.13 18 24 39

Jeg er så glad for noen dager med solbrillevær, som vi har vært så heldige å ha i Oslo den siste tiden! Disse brillene er fra DKNY og all slags dyremønster er jo så in nå, så det måtte helt klart bli leopardskjerf. Jeg fikk også luftet en lett og lekker genser med dipdye-effekt som har hengt og ventet på meg en stund.

Så gikk turen til Coast, som er en flott kjolebutikk! Målet for utflukten var nemlig å finne en passende kjole til et kommende arrangement jeg skal være med på, med dresskode resort formal. Mange blir forvirret av dresskoder på invitasjoner, men egentlig er det jo bare en hyggelig måte å gi noen tips om hva som er passende antrekk. Vel å merke hvis man vet hva de ulike dresskodene står for, og kan litt skikk og bruk, ellers kan det nok være litt forvirrende.

Vi er vel ikke så veldig vant til resort formal her i nordlige strøk, for dette er antrekk ment for en tilstelning i varmere strøk. Formal resort-antrekk er vanligvis litt mindre oppdresset enn en typisk galla, og her kan damene gjerne stille i en pen kjole i et lett stoff (f.eks. silke eller chiffon) som gjerne kan ha litt festlige og klare farger. Tenk tropiske strøk og farger som blått, turkis, rosa, lilla. Med pene sandaler og matchende smykker er antrekket i boks! For noen billedeksempler – se denne Pinterest-tavlen.

På Coast ble vi møtt av verdens skjønneste butikkansatt, og etter å ha hørt min beskrivelse av hva jeg ville ha, var hun kjapt ute og plukket ned noen kjoler til meg. Inne i de romslige og delikate prøverommene fikk jeg god hjelp til å få kjolen til å sitte som den skulle, og den var bare skikkelig lekker! Pent fall og den bølger som havet når jeg går. Flaks for meg at den første jeg prøvde var så fin, for jeg er litt slik at da orker jeg ikke prøve alle de andre kjolene i tilfelle jeg skulle finne en som var enda finere. Kjapt inn og kjapt ut, det er målet!

Det ble også litt skravling om neglelakk og andre motegreier, og vi fikk helt super service!! Må definitivt tilbake hit neste gang jeg trenger noe til en spesiell anledning. 🙂

Photo 05.04.13 18 25 06

Kjolen jeg endte opp med heter Michiganog finnes også i andre farger.

Jeg hadde tidligere vært en tur innom Accessorize og sett en veske jeg så gjerne ville ha, og når den passet så godt til kjolen var det ingen tvil! (Den er forøvrig utsolgt fra nettbutikken, så hvis du vil ha en slik må du finne en Accessorize-butikk så fort du kan!)

 Photo 05.04.13 15 42 03

Etter en slik handlerunde måtte vi ha noe påfyll av næring, og med Olivia rett i nærheten så ble det en hyggelig venninnelunsj der. 🙂 Det kan man vel kalle en vellykket fredag!

20130405-191223.jpg

 

Så nå er det bare å krysse fingrene for at alt går som det skal og at jeg faktisk kommer meg på bankett og får brukt denne fantastiske kjolen!

Share.

About Author

2 kommentarer

 1. Utrolig vakre ting du fikk tak i, jeg håper vi får se deg oppstaset i alt sammen! Du er priviligert som iallfall kan gå ut og handle av og til, selv om det sikkert tar på-. Jeg ble så glad når jeg så du greide å ta en venninnelunsj etter handelen. Det må ha vært en god dag, som jeg håper du slipper avdrag på i senga!!!
  Lykke til med arrangementet du skal på.
  Og så syntes jeg det gikk litt fortere å komme inn på siden din i dag. Jeg innrømmer at jeg noen ganger ikke orker å vente, og det er synd med et sånt problem,- når du har en så flott blogg som du har.
  Klem!

  • Takk for en hyggelig kommentar, Vicky! 🙂

   Ja, det er mange som ikke er like heldige som meg, som tross alt klarer å gjøre noe utenfor huset i blant. Selv om det koster, så har jeg krefter nok til å la viljen vinne over fornuften, for en liten stund.

   Det er så håpløst med denne bloggen, jeg prøver å rense og fikse og snakker med selskapet jeg har lagret den hos, men ingenting hjelper visst. 🙁

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.