Dagens detaljer: Myke reiseklær

4

I dag får dere se noen detaljer fra klær som først og fremst er valgt på grunn av komfort. 🙂

Det finnes noen situasjoner vi bare må innrette etter at det som fungerer best er løse, komfortable klær. Mange timer på reise er en slik situasjon, og selv om jeg så damer og jenter på flyplassen i dag med både stiletthæler og miniskjørt, så er jeg ferdig med å tro at dét er en god idé.

Den hvite bomullsblusen er myk og deilig, og jeg likte blondeheklingen på kanten og langs armene.

Jeg må alltid ha et skjerf på meg når jeg reiser, og det lillarosa, tynne skjerfet med kirsebærblomster og sommerfugler falt jeg pladask for. Både det og armbåndet er fra Accessorize, men jeg fant raskt ut at armbånd fort blir stramt når kroppen hovner på reisefot.

Hovner ja, ser snart ut som Michelin-mannen føler jeg. Godt det fins slike flystrømper!!

Armbåndet ligger på en fin bukse i linblanding som jeg angrer meg på at jeg ikke fikk tatt noe skikkelig bilde av, for den er så myk og god og med strikk i livet får man ikke press og kvelningsfornemmelser selv om magen blåser seg opp litt. Hvis jeg finner et skikkelig bilde av den skal jeg legge det ut, både buksen og blusen/tunikaen er fra Ellos.

Det er ikke bare joggebukse og hettegenser det går i når jeg skal velge komfort altså, selv om det ofte blir «hjemmeuniformen».

Jeg har fortsatt noen timer igjen av en lang og veldig, veldig slitsom reisedag, men har i hvertfall klart å både sove og spise, så jeg tror helt sikkert jeg berger. 😉

Når jeg får publisert dette innlegget er vel høyst usikkert, men det blir som det blir!

Hva velger dere som reiseantrekk?

20130419-233715.jpg

Share.

About Author

4 kommentarer

 1. Dette var kjent. Når eg skal handla,seier eg frå om at eg skal ha noko som eg kan liggja på golvet med og samstundes sjå respektabel ut når eg går fram på talarstolen. Det avgrenser seg sjølv. Men har no funne meg ein stil etter kvart. I kommunestyret bør mennene gå med dress, så då kan ikkje eg stilla med kva som helst.

  Men det meste går seg til. Eg ligg på matta mi med passe mjuke, og ikkje minste varme klede, og dei andre trør fint over meg.

 2. Bra tema!

  Kjempefint antrekk som ser kjempebra ut samtidig som det er komfortabelt!

  Jeg har tro på at det som funker best er både å føle seg bra og se bra ut.
  Joggebukse føles godt fysisk, men ikke for psyken. Ikke for meg i hvert fall.

  Som jeg skriver i Den perfekte reisegarderoben
  http://cocktailmarianne.com/2013/03/15/den-perfekte-reisegarderoben/
  så liker jeg at det både er pent og praktisk på reise. Og at jeg heller ikke kunne tenke meg joggebuksevarianten. Jeg liker å se bra ut, og velger gjerne sko i god kvalitet som har litt høyde, for eksempel fra ecco.

  Jeg har også alltid sjal/skjerf som jeg kan slenge over skuldrene eller rundt halsen når det er litt kaldt på flyet.

  Men det er selvfølgelig forskjell på reiseantrekket på korte og lange flyreiser. På korte reiser behøver jeg ikke kle meg spesielt komfortabelt, foruten gode sko dersom jeg vet at det blir langt å gå på flyplassen 😀

  God tur videre til deg! ☺

  • Takk takk! 🙂

   Jeg trenger flere Ecco-sko har jeg skjønt, det kom jeg på når du skrev her.

   Jeg tror det er fullt mulig å være både komfortabel og fin samtidig, men det tar kanskje litt tid å finne «sin stil».

   Nå skal jeg kikke på reiseinnlegget ditt. Takk for hyggelig kommentar!

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.