Gratulerer med dagen!!!

2

Håper dere alle har hatt en strålende 17. mai med is og brus og kake – eller noe annet dere liker!! 🙂

20130517-193352.jpg

20130517-193405.jpg

20130517-193415.jpg

20130517-193442.jpg
Nå har jeg vært oppe siden 06.30, laget 17. mai-frokost til familien. Kledd på barn og flettet hår mens vi så på Garden på TV, fått en pollenallergiker opp av senga, lynsminket meg og egentlig gitt blaffen i hva jeg gikk i. Kjørt til skolen Lille Sprell går på og stått en time i skolegård og ventet på barnetoget, sett tog og tatt bilder og ropt hurra. Holdt orden på vesker, poser, flagg, kamera, ispenger, glutenfrie barn og kaffe til mannen. Sittet i gymsal og spist brownies av papptallerken (hvorfor lar noen foreldre barna få bruke 17.mai-trompeter inne?!), dratt videre til «bonusfamilien» (? vet ikke ordet), med grilling og middag der. Filmet glade barn som hopper og danser på trampoline, drukket et glass cava, husket alle medisinene mine, spist mer kake og drukket kaffe, kjørt hjem igjen og NÅ, NÅ vil jeg ikke høre en fløyte mer så lenge jeg lever. Og alle var enige om at det hadde vært en fin dag. Nå er det rett i seng, og så stå opp og rydde bomba hus i morra. Hipp hipp hurraaaaa!!!

Share.

About Author

2 kommentarer

  1. Gratulerer med vel overstått! Fart og spenning forstår jeg hos dere. 😀 Masse lykke til med ryddingen da…

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.