NOTD: Chanel Taboo

0

Endelig fikk jeg prøvd Chanel Taboo, som har stått og ventet på meg en stund. Det er ikke alltid man orker å prøve ut den ene etter den andre lakken gitt.

Jeg ble så gira da jeg så flaskebilder av denne på nett: Det var som om den minte meg om stjerneskip og universet, ja jeg fikk rett og slett assosiasjoner til Star Wars av den!

Dessverre må jeg si at jeg er litt skuffet. Riktignok er den knallfin på nært hold, med både røde, lilla og andre glitrende partikler i seg. Men man skal ikke mange centimeter unna før inntrykket rett og slett er mørkelilla.

Det er nok ikke av de peneste manikyr-bildene jeg har tatt, men jeg skjelver på hendene og det er begrenset hvor lenge jeg klarer å holde på.

20130528-182704.jpg

Jeg vet det er flere som er uenige med meg her altså, Temptalia er kjempefornøyd og kaller lakken «galakse på flaske», Neglelakkmani er også full av superlativer. The Beauty Lookbook har flere swatches i ulikt lys, og er mer enig med meg i at denne først og fremst er «mørkelilla».

Så sånn er det. Hvem vet, kanskje jeg bare hadde en dårlig dag med elendig humør da jeg swatchet denne? Vel, jeg blir nok å gi den noen forsøk til, men det spørs om jeg kaster meg over knallfargene og sommerkolleksjonene inntil videre altså. 🙂

Share.

About Author

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.