Høstneglelakk 2013: Chanel Superstition

4

chanel fall 2013

En liten titt innom noen butikker, og jeg ser at sommerklærne allerede er på salg og høstvarene på vei inn.

Det går jo så fort i svingene nå, mange kolleksjoner i året. Vel, man trenger jo ikke henge med på alt selvfølgelig, men jeg synes det er artig å la seg inspirere av farger og trender. Som dere vet følger jeg spesielt godt med på neglelakk-kolleksjonene… 😉

En av mine absolutte «darlings» er jo Chanel, og i dag tenkte jeg å bare et bilde av de nye høstlakkene fra kolleksjonen «Superstition». (For flere produktbilder fra kolleksjonen anbefaler jeg Temptalia sin omtale med mange flotte bilder.)

chanel fall 2013 vernis

Fra venstre: «Alchimie» (#591), Elixir (#589) og Mysterious (#601)

Hele kolleksjonen er preget av khaki og rosa, og dette er farger som også går igjen i trendrapporter og høstmote ellers, se for eksempel fra Pantones Fashion Color Report Fall 2013:

PANTONE_Fashion_Color_Report_Fall_2013_FINAL2

Mitt førsteinntrykk er at «Mysterious» blir litt for mørk for meg, og at «Elixir» er en flott rosafarge, men at jeg har gått litt lei av rosafarger i sommer siden det har vært en gjenganger her både med og uten korall- og oransjetoner i seg. Men «Alchimie» kunne jeg tenkt meg å prøve!

Man kan se fine swatches av alle tre lakkene hos Color Me Loud, som også har en post med sammenligninger av Alchimie og andre lakker i samme «fargegate».

Jeg liker også looken på modellen i kampanjen. Jeg har ganske lignende farger som henne, så det hadde vært moro å prøve å gjenskape den.

Men jeg vil gjerne høre hva dere synes også? Er det noen av lakkene som frister?? 🙂

Kolleksjonen er i alle fall lagt ut på chanel.com, men når den blir tilgjengelig i Norge vet jeg ikke. 

Share.

About Author

4 kommentarer

  1. Pingback: Høstneglelakker 2013: Chanel Moiré Le Rouge | ~SerendipityCat~

  2. Pingback: Dagens detaljer: En sniktitt på Chanel “Alchimie” (#NOTD #swatches) | ~SerendipityCat~

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.