Jeg skal på konsert!!

1

Ja, eller jeg skal prøve å komme meg på konsert haha. 😀

Jeg har en del venner etter hvert som heier på Miljøpartiet De Grønne, og det er jo ikke de ekleste man kan heie på, synes jeg da.

Så da jeg fikk nyheten i går om at MDG arrangerer en flott konsert med blant annet Dumdum Boys og Valentinerne på scenen, så ilte jeg til og kjøpte billetter. Artistene stiller opp gratis, mens billettpengene går til å støtte valgkampen til det grønne partiet. 🙂

Det er jo ikke det verste man kan la pengene sine gå til!

Nå er det mange, mange år siden jeg stod og hoppa opp og ned på Torget i Trondheim og skrek meg hes mens Dumdum spilte, men jeg gleder meg til å forsøke meg på en konsert igjen, selv om det antagelig blir svært lite hopping. (Forhåpentligvis mest sitting, og musikk-nyting.)

Les mer om konserten i musikkmagasinet Hissig, og på Facebook-siden til arrangementet! 

Ta inn hele skjermen 22.07.2013 173133.bmp

Share.

About Author

1 kommentar

  1. Konsert med Dumdum Boys høres ut som en herlig nostalgitrip 🙂 Gjør et lite hopp sånn i det stille for ei som skulle vært der og digget litt også. Lov oss en liten rapport fra konsert da 😉

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.