Dagens detaljer: Nautisk

6

I går ble det en litt lengre og viktig tekst (det var det mange som sa til meg i alle fall, takk!), så da tenkte jeg at vi må ha noe litt «lett» å begynne dagen i dag med. 🙂

Jeg liker så godt å lage disse «Dagens detaljer»-postene, for da får jeg brukt inspirasjon fra flere kilder (ikke bare neglelakk), og det er en av mine måter å «leke med farger» på som jeg trenger og liker. Jeg håper det kan gleder dere litt også.

20130723-195256.jpg

Det fine armbåndet med flere hvite og én blå korallsten kjøpte jeg på Mauritius, og det får lokket frem smilet når jeg har det på meg. Gode minner vettu, de skal man ta godt vare på og gjerne kjæle litt med. På neglene har jeg her valgt en turkisblå lakk, og laget en aksentnegl med litt glitter.

20130723-195304.jpg

Jeg begynte med å legge Essies «Naughty Nautical», fra kolleksjonen med samme navn.  Lakken har et svakt skimmer som vises i riktig lys, og jeg synes det er en «glad» og sommerlig blågrønn farge. Hos The PolishAholic finner du omtaler og swatches av alle lakkene i kolleksjonen.

Til aksentnegl (en trend jeg ser ut til å henge litt fast i…), valgte jeg en av mine glitterfavoritter: Sinful Colors «Nail Junkie». Ganske passende navn for meg i grunnen! Denne har jeg blant annet laget smykker med før.

20130723-195312.jpg

 

Men fin lakk alene gjør ikke dagens detaljer komplett! 🙂 Jeg måtte selvfølgelig matche litt, med et skjørt med sprekt mønster.

20130723-195322.jpg

Jeg må innrømme at det ikke ble noen høye hæler på meg denne dagen, men disse blå fra H&M er jeg faktisk veldig glad i.

20130723-195329.jpgTil slutt, hva er vel litt nautisk inspirasjon uten fargene fra havet…. Her er et bilde fra Jackson Reef i Tiran, utenfor Sharm El Sheikh. Et utrolig flott sted å dykke og snorkle, et sted jeg gleder meg til å besøke igjen. 🙂

IMG_2232

Håper dere ble litt inspirert av «dagens detaljer». 🙂 Ha en riktig god sommerdag!!

 

Share.

About Author

6 kommentarer

 1. Lekre farger og bilder hos deg som vanlig 🙂 Deilig å få litt hjelp til å drømme seg bort litt på sofaen. Her ble dagen benyttet til nettshopping av…..nettopp neglelakk i lekre farger. Tror jeg er blitt hekta jeg 🙂

  • Vi trenger å drømme litt!! <3

   Neglelakk er heldigvis en "luksus" man kan ha råd til og få mye glede av, selv om man må "holde sofaen" en god del av tiden. Ikke det verste man kan bli hekta på, spør du meg. 😉

 2. Du klarer alltid å inspirere, enten det er med et av dine mer «dype» innlegg eller det handler om neglelakk. Har klart å skaffe meg ei lita samling med neglelakk i ulike farger, de matcher det meste. Akkurat nå er jeg ikke i neglelakkmodus, men plutselig er jeg der igjen, og da er det bare å finne fram neglelakk og lakke i vei.

  • Så gøy å høre at du blir inspirert! 😀

   Jeg har også perioder hvor jeg ikke bryr meg så mye om neglelakken, men så snur det igjen og da bare «må» jeg prøve ut forskjellige ting. Vi får ta det når det passer og vi har glede av det!

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.